HUNDEEEEEN :D

Hennes korsband har gått av på andra benet men hon ska nu opereras så hon blir bra igen :D <3

i'm back

tjena! 
Hur e läget då? bah bra älläh?
Haha driiver :) Sitter hemma hos niklas pappa. han håller på med blocket och ska lägga ut massa annonser och jag smsar med linda som med glääääädje är påväg hem och är hemma om några timmar. härligt med andra ord. jag har haft fullt upp senaste dagarna. Varit hos mäklare, gått till banken och fixat legg och både det ena och det andra. Ska nämligen flytta till en egen lägenhet :) på vardagarna. som skol lägenhet liksom:) näe nu ska jag taat lugnt. Vi hörs.

pusspuss<3

zelma, min lilla zelma

Sitter med armen runt min hund, bredvid hennes korg med datorn i knäet. Zelma har ont. Hon har gjort illa benet så pass illa att hon inte kan gå eller röra på sig. Den fina lilla krabaten trycker nosen tätt intill mig då och då. jag ville sitta här tills hon somnar och visa att det löser sig. Tanken slåt mig ibland.. om något är riktigt fel finns det en risk för att vi måste ta bort henne. Jag håller hårt om tummarna.. det får inte hända, jag ber till gud,,(jag tror inte på gud, men det känns bra att be till något..) Snart kommer säkert en tår rulla ner från mina ögon som sedan dränks och försvinner ner i kläderna som blir våta. Zelma andas tungt och små hastigt. Hon kurrar ihop sig i sin stora korg. hon är här, hon är nu..

Det sägs att hunden är människans bästavän, och Det har jag fått bevisat för zelma är verkligen min 

all kärlek till min vovve som alltid är så glad :')  

godmorgon

vaknade för en timme sedan. kunde inte somna igår kvöll... aja, sitter i soffan med mamma :) vi satt och kollade på fingerprints eller vad den där skräck filmen heter haha, näe nu ska jag bara ta det lugnt ett tag ska städa ikväll också :)

pusspuss

bara för att du e min favorit!


Min favorit blogg!

Min absoluta favorit blogg är Emelies blogg. Slänger in en länkning så får ni själva avgöra vad ni tycker:) Ärligt Emelie, Jag tar efter dig i språket (aa) Du låter så himla vuxen men ändå busig, jag diggar det, kika in får ni se själva!

http://eilemeriksson.bloggagratis.se


Den här människan är knäpp!

Jag har världens absolut bästa storebror! Tro det eller ej. men så är det.


Som jag sa, han är en riktig liten knäppgök. Men nog fan har vi haft kul till och från.

Några grejer jag minns.

- när vi var små jag kanske var fyra och maxe kanske var sex. Vi badade badkar tillsammans då. Det var julafton tror jag. Eller om det var dagen innan. haha iaf. Vi lekte att Maxe var en tomtenisse som kom från rören. Minns ni julkalendern "sjömansråttor och havsmöss" eller vad den nu hette.. hahah undra om inte den gick samma år.. haha iaf. Maxe kom från under rören, så genom rören hade han smugit sig upp till ja precis MITT badkar för jg var hans bästavän dåra. hihi och när vi satte igång duschen betydde det storm. och som vanligt när vi lekte så slutade antagligen leken i tårarar för att maxe dragit mig i håret ellet något liknande. Fast jag tror faktiskt den slutade i skratt. för jag minns det ju fortfarande.
- När jag fick Maxe att gråta. Det är inte varje dag man med ett leénde går in till mamma och säger " hihi maxe börja grina!" Förlåt maxe du kommer väl spöa ner mig nu (aa) haha, Maxe gillade allting som hatte bråka som liten. Så när vi flyttade och köpte hus, fick vi en studsmatta. Maxe och polarna upptäckte något så kul som "luftsparka på varandra" Jag däremot tyckte det var mindre kul, när bror min skulle träna sina super skillz på mig. När han efter 45 minuters luftsparkande tillslut är en halv centimeter från mitt huvud får det vara nog tyckte jag och luftsparkade tillbaka, fick en tur träff någonstans så han la sig ned. Sparkar till honom och får en tur träff mellan hans ben. Aoouuhhttj. Maxes lek slutade med att han sprang in till mamma gråtandes " Ida slog mig" och jag kommer efter " HAHAHA MAXE GRÅTER HAHAHA"
- Och nu på senare dagar har vi blivit mera som bästakompis syskon. det händer ibland att Maxe skriver "hej kan du komma in vill prata" och det är dom stunderna jag glömmer alla tokigheter och dumheter han hittat på och faktiskt inser att jag verkligen älskar min storebror. Jag skulle inte kunnat få någon bättre! och jag är så glad över att det är just mig han väljer att prata med. Det är först nu man verkligen förstår Familjen är bäst! och låt det tamefan vara så. Med hela mitt hjärta älskar jag min bror. från vaggan till graven, vare sig du vill det eller inte:)
 
syskonen schmidt, e vi inte lika xD

Maxe och hans urgulliga flickvän Emelie :)


Älska mer, hata mindre Peace out!

en gång var det bra väder i stockholm också


då kunde Fredrika Sola

och Ida också

nej men kolla! :o hunden ville också vara med =D

Det var den dagen, nu finns inte solen i stockholm längre! :o
Vi ber till solguden!

Så rätt så

26 viktiga regler för er killar med flickvän, eller som snart får, läsläsläs.

1.
Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne. Hon går runt i bara underkläder precis som dig...


2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det tillslut och då ligger du risigt till!


3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dom skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.


4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.


5. Säg aldrig nej när hon vill pussa elr kyssa dej framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.


6. Om hon slår dej hårt, så förtjänar du det.


7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dej så är det för att hon vill vara med dej.


8. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... Dom flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!


9. - De flesta av tjejerna bryr sej inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
- Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.


10. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- Någonting väldigt durt & värdefullt


11. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne enda till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.


12. Om en kille får henne att känna sej obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.


13. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.


14. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dej" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.


15. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sej inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.


16. Flirta aldrig med ens mamma... Det är bara skumt.


17. Bli inte helt galen när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.


18.
Om du inte tycker om sättet hon kör på , kör själv


19. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dej att du presenterar henne som din flickvän.


20. Stressa inte upp dej över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.


21. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dej.


22. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.


23. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - ditt liv kommer bli förstört.


25. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.


26. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dej. När du har en flickvän som verkligen litar på dej, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, dom flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund


I'm safe up high


Få saker kan få en att känna sig såhär liten...

jag hänger inte med alls i svängarna nu längre. Jag försöker på samma sätt som förut. Jag har varit så fokuserad på det här med att jag klarar mig själv och att växa upp att jag glömt bort att jag faktiskt inte klarar mig själv. Inte alls! Jag behöver mina vänner och min familj lika mycket nu som för ett halvår sedan! Det är ju förfan ni som gör mitt liv! hur ska jag kunna klara av att leva ett liv utan er vid min sida? Hur i helvete ska jag kunna ta ett steg utan att veta att jag har någon med mig i varje andetag. Så som du óch jag fredrika hade det förut? Då vi sprang runt och Andades åt varandra, Vi var lika tajta som fingrarna på handen. Jag älskar dig lika mycket då som nu om inte mera nu! Och alla grabbarna som man skrattade med dagarna i ända, var har ni tagit vägen? Och Tvilling, Robin.. Vad hände? Vi satt alltid och snackade med varandra om allting. Du kom tidigt på morgonen och drog sent på kvällen. Du satt till och med och snacka med min mamma om saker som var jobbigt för dig! var tog den starka vänskapen vägen? och Dalle., vi sa ju att vi var bästavänner, minns du? Ingen av oss direkt försöker och jag är ledsen! och alla andra. var har alla tagit vägen. Jag har sagt att jag alltid finns här när ni behöver mig. och jag har fått det bevisat.. men det var inte så jag menade.. jag menade inte att det var fritt fram och ta all min energi och roffa åt er all min ork för att jag ska få era liv att fungera. Jag sa inte att varsegoda att när jag behöver er är det bara som ni vänder på klacken och går. Det sa jag aldrig! Jag trodde det var självklart att man ställde upp tillbaka!? But i guess i was wrong. Jag har fått det bevisat nu. och jag har försökt och kämpat för att inte rasa allt mer och mer inom mig. Jag har försökt att klara mig och kunna stå på egna ben och jag har lyckats. Jag kan stå på egna ben nu. Men desto längre jag blir inom mig desto mer tvinnar jag bort och försvinner iväg. Alla som jag sa att jag behöver, jag behöver er fortfarande lika mycket. Jag har blivit äldre, längre, smartare, klokare så ja, jag har förändrats, men jag är fortfarande samma gamla människa med samma gammla värderingar som innan! Jag e ingen annan än den ni lärde känna!

I'm Still me!
Linda, Niklas och Emelie, jag är glad att jag har er, Ni försöker och får mig faktiskt gladare och Ja, jag behöver er så fruktansvärt mycket så ni anar inte!

om någon av er varit med om samma sak, eller bara vet hur man muntrar upp sig, hör av er!

..

jag e så låg att jag inte ens haft lust att sätta på datorn. jag e ledsen att jag uppdaterar dåligt nu när fredrika e på ridläger.. men jag ska försöka blogga så gott de går!

Harry Potter

Ska se den nya Harry potter Filmen idag. Är dte någon som sett den?

(Tänkte slänga in en bild men min publishme krånglar)


HEEEEEEEEEEEJ!

Hejsan alla mina smååå söötnoosar:)
Nu e jag hemma och mer eller mindre utvilad:) jag kom hem igår kväll och då orkade jag inte dra igång min dator så det fick bli såhär istället. vaknade vid halv ett sen har jag gett mat åt niklas xD och massa annat! Han har fått igång sin moppe nu :) Men jag drar honom ;) haha, de e lite kul.

Vindö, var en härlig avslappnande vecka tänkte jag säga men jag menar ju några avslappnande dagar. och man hade absolut ingenting att göra. Jag och Farmor körde råttfällan några gånger och jag var den stora segraren som vann med 139-30 riktigt kul faktiskt. Vi fick oss goda skratt. Sen har jag suttit på bryggan och bara glott på havet. det är märkligt hur havet kan ha en sådan avslappnande effekt.

Näe nu ska jag glo vidare på datorn:) pusspuss!

fredrika ask...

hmm, jag kom och tänka på en sak... när vissa ska beskriva hur dom tycker en fjortis ser ut säger dom, "foundation på läpparna", men jag menar... tänk om ni skulle se mig såhär på stan...

... skulle ni tycka jag va fjortis då? utan smink, bara foundation på läpparna..?
där fick ni er en tankeställare.. och nu vill jag veta! kommentera era svar.

godmorgon, eller. goddag?

tjenixen, har precis kollat på allas favorit. BERT! somnade till det också (a) hehe,. vaknade klockan 10 av att hemtelefonen ringde -.- sen kunde jag inte somna om. suck. men men. shit happens. haha. och nu ska jag göra mig iordning. dusha och så. sen pallra mig ner till konsum och handla mat. något förslag? sen ska jag träna. sen.. blire stjärtnäs! wie.


vem vill inte ha den värmen nu?

böglåt!


hhahah vilken gaylåt, visst jag har ingenting emot bögar, men...

omg


shit säger jag bara, ida, vad heter allt det där? ;o

bajsväder

DET ÖSREGNAR! 

det är nu man längtar tillbaka till miami värmen...


min och nickies låt, i miss u <3

HAHAHAHHAHAHAHAH

hahahahahahha, är det någon som inte skrattar? hahah asso seriöst, kolla hela! ni har säkert sett den tidigare, men om det är nån som inte skrattar, måste jag få veta det! äsch, förresten, kommentera om ni skrattar också, ja kan säga redan nu, jag skrattade!

.

jag blev nyss jättesugen på att se high school musical 3...

hör jag rätt, regnar det?!


23.02

kollade nyss på klockan, och insåg att hon bara va 11?  det kan man inte tro om man kollar ut i min lägenhet just nu, bläcksvart och knäpptyst. suck. varför ska min mamma alltid vara så tråkig och gå å lägga sig 9 varje dag typ? juste, hon jobbar. men vafan, alla andra föräldrar lägger sig typ vid 12? jaja, det e ju rätt kul att vara uppe ensam också... not. sen måste jag bara fråga..e jag konstig som längtar till frukosten när jag är hungrig sent på kvällen? asso, jah skiter i å äta. sen kan jag vakna mitt i natten och vara skithungrig och verkligen sukta inför frukosten. haha. jag kan inte vara normal!

juste. vi har inte visat bilderna på våran drömbil än...


snygg va?! däcken och fäljarna kostar ju bara 800 tusen, men.. det är väl okej?

fråga!

jag tänkte bara meddela att det är fritt fram att ställa frågor! vad du vill , hur du vill, när du vill, hur många du vill, så försöker vi svara på det mesta. så vad säger ni? det är bara att börja!Jenny min jenny

sitter å lyssnar på käraste ted gärdestad. så ploppar ett minne upp. förut, när jag bodde i sköndal, och jenny faktiskt också gjorde det, (oj, det va längesen!) vi va små! så hade vi "eiffeltornet" på skiva, och jag och jenny lyssnade på den om och om igen! och lärde oss hela texten utantill, sen gick vi och sjöng den, hela tiden! och sen när jag tänkte på jenny, tänker jag på alla minnen vi har varit med om. gud vad jag saknar min barndom! hahah minns att vi faktiskt mobbade en tjej redan på dagis xD hhahaa, ojojoj, nu får ni nog inte veta mer. gaalet!smakprov...

någon som vill höra ett litet smakprov på låten som jag moa och jonna gjorde en dans till..? ;) tänkte väl det! here you go!gurka

ska nog in och ta en dush nu, det suktar, jag är sugen på godis igen suck. eller nej förresten. inte godis. GURKA! för er som inte vet det, så är jag gurkoman :D


OCH MIN ÄLSKADE, BÄSTASTE VÄN KOMMER HEM IMRGN!!!!!!! :D:D IDAAA!!!

pics

nu kommer lite bilder från karlstad, obs., det är bara från två dagar typ :P och tagna med mobilen,. men det är nåt iaf!


okej, va tvungen att lägga upp en bild på min "lilla" polle måns (a)

espresso house, där vi satt och bara pratade i 2 timmar (!)
min med ett hjärta i, chailatte, MUMS!

muggen va lika stor som mitt ansikte typ? ;o

checka smaaala rulltrappan!

"stora torget", haha, sjukt mkt rolga människor där!

jonnas kompis anna, hon fick fågelbajs på väskan!

curryplutten, han verkade älska vattnet i poolen, han drack där hela tiden, haha så söt!

the pool, + curry

sexiga jag

vi höll på å fixa naglarna...

... och så blev det

vi skulle "sova middag" i det svarta spabadet i butiken, vi la på locket och det blev skiitmörkt, inget vatten i, men det va skönt ändå (a) sen kom det en kund, och nästan lyfte på locket, haha vilken syn. 4 tjejer som ligger och asgarvar i en jacuzzi?

min söta groda, eller ska jag säga min nya pudding?


with ansisktsmask, kan man vara snyggare?

& nu, en bild på min och amandas frukt tallrik, eller tallrikaaaar

erkänn vad gott`?!

hurtseems like it was yesterday when i saw your face.

you told me how proud you where, but i walked away.
if only i knew, what i know today.

i would hold you in my arms,
i would take the pain away.
thank you for all you´ve done
forgive all your mistakes.
there's nothing i wouldn't do to hear your voice again
sometimes i wanna call you, but i know you wont be there.

i´m sorry for blaming you, for everything i just couldn't do.
and i've hurt my self, by hurting you.

somedays i feel broke inside, but i won't admit.
sometimes i just wanna hide cause it's you i miss.
its so hard to say goodbye, when it's comes to this.

would you tell me i was wrong?
would you help me understand?
are you looking down upon me?
are you proud of who i am?
there's noting i wouldn't do, to have just one more chanse
to look into your eyes, and see you looking back.

i'm sorry for blaming you, for everything i just couldn't do.
and i've hurt myself..

if i had just one more day, i would tell you how much that i missed since you've been away
it's dangerous, it's so out of line, to try to turn back time,

i'm sorry for blaming you, for eveything i just couldn't do
and i've hurt myself...
by hurting you.

hemmafrun

har precis städat mitt rum, gud så duktig jag är! och jag insåg ju nyss att vi har värsta high tec dammsugaren!! ;o den är skitcool! ingen aning om att vi har köpt en sån! haha nu låter det som jag aldrig städar mitt rum xD men haha, det gör jag faktiskt. men vi har ju städerska en gång varannan vecka, så hon städar ju också. ni anar inte hur skönt det e :) funderar på en hemma kväll med mamma. har inte "umgåtts" med henne på rätt länge. fast det slutar ändå med att hon snart går och lägger sig och jag bara sitter vid datorn eller kollar på film. haha. oj vilket umgås!nytt i garderoben


(shmexii bild) läppgland, typ 30 spänn H&M

Puss&Kram jeans, 999 kr på gul&blå

klackisar (köpta för ett tag sen) 99 spänn på skopunkten

ridvantarna, 30 spänn på horse i sikla, billigt kan också vara bra ;)

mascara, endast 89 på H&M (inte speciellt bra) nagellack 99 kr kicks (BRA!)

Gina Jeans, 99 kr gina tricot "sabine skinny"

sikla

kom precis hem från sikla. följde med mickis , hon skulle lämna in hennes mobil som va sönder för typ 3dje gången. samma sak varje gång. så hade dom inga låne telefoner kvar, suck -.- sen träffade vi Daniel, våran kusins kille, han e ju så sjuukt jvla trevlig! han erbjöd sig att mickis kunde få låna hans mobil! så gulligt :) men hon tackade nej.

nytt i handen ; ett par ridvantar för 30 spänn, billigt kan också vara bra.
ska ta kort på lite grejer som jag köpte i karlstad också , snart :)

jag e bäst!

fan va jag är duktig! nu har jag tränat lite, kollat ¨på youtube klipp (a) och några bloggar. så ser jag nån som har lagt ut en bild på mjölkchoklad. och skoooja inte vad SUUGEN jag blev! och jag va ju hungrig också. så istället för att vandra ner till affären här nere, och slösa pengar på någonting som man så småningom blir fet av, tog jag mig en macka! :D är jag inte duktig?
dagens simpla outfit


godmorgon

sådär, nu har min lilla panda åkt hem :( vi käkade god frukost :D riktigt god,! bilder kommer sen, när jag sitter vid min egna dator. Det är faktiskt perfekt dansväder idag! så jag tänkte faktiskt move the soffor och göra plats i vardagsrummet och träna lite. i need that! sen imrgn blir det förhoppningsvis träning med ann-britt :) om vi kommer in i salen. hoppas hoppas! sen efter det åker jag till stjärtnäs, sover där, sen blir det ridläger på lördag. kommer inte kunna blogga då ;( men ni får stå ut, ska försöka blogga så mkt som möljligt innan.

attans, det går inte att ladda upp bilder på den här datorn..

nattblogg

tjenixen, har precis kollat på systrar i jeans 2, har inte sett första, så jag fattade 0, så den söööög! hehe, jag och amanda har börjat en liten diet av nåt slag? jaja, vi skulle iaf köpa massa goda frukter, typ jordgubbar, granatäpple, kiwi, passionsfrukt , ananas, blåbär och sånt? vi köpte för 180 spänn för vi skulle käka till filmen, heh.

jag till kassören- kolla, visst e vi nyttiga?!
han- jaa, jag blir helt imponerad! (seriös)
jag- jaa, visst e vi duktiga!
han- men shit. ska ni inte ha nånting onyttigt alls, inte ens en liten daim?!
jag- nixpix!

har tagit kort på det också, det va skitgott (a) vi tog hälften till filmen och hälften till frukost imrgn, erkänn vi e duktiga som käkar frukt istället för godis och  chips!? :D

godnatt<3

Aaaamaaandaa

nu är jag med min amanda :) har precis käkat, ska ut nu. orkar inte sitta inne, vi får se vad vi gör. :P sen ska vi till skrubba iaf, och käka. :) pussssss


fråga mig inte varför. men det är en alligator.

home!

now im home in stockhooolm!!! min älsklings pälskling amanda är också i sthlm, så jag ska träffa henne, och så ska hon sova här inatt. har ju somsagt inte träffat henne på åratal. min snälla pappa kom och hämtade mig vid tåget också ;) sköönt! har inte träffat han på jättelänge! och nickie är hemma i sverige!! jag kanske sa det förut? :P men hon e på muskö -.- bajs. jaja, nu ska jag klä på mig och lite sånt, har precis dushat. pussgurka!

'
täss, jag, felicia, ello, elin & ina, <3


hemma imorgon

hemma hos moa nu, stack ju iväg på träning efter det förra inägget. vi tränade typ till halv 11 xD eller, rättaresagt, dom tränade, jag dansade mina danser, sen körde dom sina ProAm danser, vilket e sjukt många, och nåra körde danserna i klassen under och sånt.  det va riktigt kul att dansa igen faktiskt! nu har jag, duktig som jag e, packat. mitt tåg går 08.23, PAAAIN! och amanda kommer från linköping och sover hos mig :D har inte träffat henne på ÅR!

TIPS A LÁ FREDRIKA

ansiktsmask,! ser inte så mkt. men .. iaf..

den där är grym! 20 spänn på åhlens, finns säkert på HM också, visst, de flesta ansiktsmaskar kostar runt 14 kronor, men dom är ganska B. man måste ha flera lager på för dom e så tunna och dom räcker endast till en gång. den här är tjock, så drar man ett sträck täcker det huden direkt, den luktar choklad (!) den är superlätt att tvätta av, den renar mot porer och orenheter, den återfuktar huden, man ser snygg ut i den! yeah. och man kan ha den ungefär 4 gånger, beroende på hur mkt man använder varje gång. hur många plus i kanten som helst!


visst ser man snyggare ut? snabbis till thailand, haha

förlåt

sorry att jag inte har uppdaterat på hela dagen igår, var inne i stan., sen fixade vi naglarna, heela kvällen, från 8 till halv 2 på natten, det kallas t¨ålamod xD åker hem imrgn. tåget går 08.23 och jag kommer fram 3 timmar senare, eller vi har inte bokat, men vi ska. nej nu ska jag passa ungar i butiken, bloggar somsagt när vi är hemma hos moa igen. lite senare. eller om ni har tur, snart igen :D

f

jag lever. bloggar n'r jag kommer hem puss

blööh

tjossan sista inlägget sen drar jag till Landet några dagar:) Ska bli rätt sköönt faktiskt:) Baka bullar med Farmor och sola och bada och aa lösa korssord HAHA, men har varit dålig på att uppdatera har varit med Linnéa :)

Idag drog vi till Berga, skulle kolla in gymnasiet som vi börjar på liksom. så ska vi kliva på pendeltåget. Vi springer och precis i samma ögonblick som jag hoppar på börjar dörrarna stängas. Jag förväntar mig ju att Linnéa ska hoppa på bakom men inte fan gör hon de, så där står hon på perrongen och jag på pendeln med stängda dörrar, och Idioten  har ju tappat mobilen i vattnet så inte fick vi tag på varandra, jag går av vid jordbro för att v'nta in henne 20 minuter senare kommer nästa pendel men inte fan sitter linnea där xD 20 minuter senare igen är jag på väg tillbaka till Handen och gissa vem som sitter där, trummandes på sin väska? om inte precis, Linnéa :p. Men till slut kom vi fram till Berga och faaaaaaaaaan vad stort de va:) Vissa delar skiiit fiint andra delar sådäär. Men de e lite spännande att börja faktiskt=)

Och nu, Ska jag sova


harry potter,

en film kvar! fenixorden! jag kan inte sluta kolla. jah är helt harry potter fixerad o.O tänker bara på dom xD hehehehe. haft lite paus nu, men nu ska vi börja kolla igen, sen blir det bio imrgn. förhoppningsvis. oc det bästa e att jag bara hade sett 1an och fenixorden, för 100 år sen. :D och att det regnade hela dagen., då gick vi inte miste om nånting ;D

harry potter maraton

woho äntligen bilderna från skå :D riktigt sexiga, visst? ;) sitter mitt uppe i harry potter maraton och ska precis börja med tredje filmen, vi har alla upp till fenixorden och sen ska vi gå på bio imorgon, och kolla på den som går då, sen fick vi reda på att den sista, typ döds nånting, kommer ut nästa år :D då ser vi den också :D

Träningsläger skå


Ida och Mattson ( Son of Mat)

Över hindret I och Mattson

fr v. Ida på Mattson Fredrika på Måns (safari moon)

Ylva och Black Beauty

Fredrika och Måns

Emelie på Missing

"Hemliga Ligan " Fr. v Fredrika- måns, Emelie - missing, Ylva - Beauty, Ida - Mattsson

PEACE

Go team


The fun picture

Hellu hesten

Fredrika och Ida - sisters Mattsson och Måns - brorsor


Fredrika och Måns och moster :D

Mattson :)<3

Hanna och Mattsson

Ida och Mattsson

Ida och Mattsson <3

Halva Ligan

Kissemissen:)

Peace out

godmorgon:)

heejsaan:) tänkte bara påpeka att jag håller på och lägga upp bilderna från ridlägret till datan så snart får ni se dem också :) <3

morsning

godmorgon! inatt sov jag betyyydligt mkt bättre än igår natt. yeah. vad e det för väder? har inte ens kollat ut. najs att min mobil blogg funkade igår :D vi ska ha film dah idag, så hoppas väl på  regn? ;) vi ska se alla harry potter, och sen imrgn ska vi se den som e på bio, om den har kommit ut? nås på mobilen, och kommer säkert blogga lite också, pussochkram, juste, jag åker hem på onsdag.

Mobilblogg

Tjenare. Sitter på den såkallade grillfesten. Det är faktiskt trevligt. Mobilbloggar för första gången. Får se om det funkar. Hoppas. Orkar inte hålla så och göra om texten till fet och kursiv tyvärr. Ni får klara er. Kanske skriver när vi är "hemma" igen :) juste. Jag jonna och Moa har gjort världens bästa dans. Som ingen får se. Vi ska tävla med den i swedish open sen. Den är grym! Puss nu.

sminksugen but then again, no xD

Shit, blev sjukt sugen på att sminka mig! Har inte sminkat mig ordentligt och fint på hundra år. och när man har en egen blogg så händer det ju faktiskt att man kikar in andras bloggar för att få lite inspiration, så klickade jag mig in på en hår och smink blogg. minns tyvär inte adressen annars hade jag lagt upp den. och blev faktiskt så nyfiken att kolla vidare så har suttit framför den och bara läst alla hennes sminktips. och det gör en sugen på att sminka sig, faktiskt.. ganska roligt faktiskt, för hon var supeer duktig på att sminka sig. Så jag tänkte slänga in bilder på vad jag använder när jag sminkar mig :) tänkte, det är ju faktiskt alltid lika roligt :)

Så nu ska jag hem, damsuga (dammsuga?!) och sminka mig om jag har den orken, haha(aa)

and allways remember, ta alltid bort sminket på kvällarna, annars får man bara acne och äkel i ansiktet. och det vill vi ju inte ha! :)

PussPuss<3

grill

hola gullungar, har precis dushat, och mickis , nej jag har INTE tagit dina linnen? vi kom överrens om att vi inte skulle göra det. ska klä på mig nu och göra mig iordning, sen ska vi på typ grillfest :) myspys! c you, bitches, hahaha ida xD


Godmorgon!

Vaknade nyss. eller a typ en halvtimme sen, jag e lika död som jag var innan men min kära lilla pojkvän SPRANG bokstavligt upp ur sängen, gick ner kom tillbaka på två sekunder med kläder i handen och på sig och slängde sig till datorn, förstår verkligen inte hur han orkar! :o vilken jävla energi man måste ha då asso!:o jag menar första gångerna han sov över hos mig gick det knappt att väcka han vid två, nu springer han upp vid tolv:o jevla datanerd:p, idag vill jag äta jordgubbar! :) sen vet jag faktiskt inte, kanske tar en tripp till skrubba med lillfelle och pernilla som vi gjorde igår på dagen.. vi får se, nu ska jag slänga på en film iaf:)

peace n' love <3

efterlyses!..

.. filmen där en tjej ska flyga med VÄRSTA flygplanet, som e typ lika stort som sthlm med tre våningar, för hon ska begrava hennes man i ett annat land eller nåt, hon reser med sin dotter som försvinner. hon letar men hittar henne inte och ingen har sett hennes unge, sen har jag inte sett längre, så.. vad heter filmen?

filmkväll

att vi gjorde videoblogg med båda i va för v la ut den på bådas bloggar :P vi va inte speciellt seriösa :P jaa men klart du ska kolla (a) det blev inget stan idag, hehe, vi orkade inte, och gissa vad vi gjorde iställeT? hehe jo , vi badade! nu ska vi ha filmkväll, jag moa och jonna :) de nuts! kulkul, jag ska tydligen sitta längst ut och har precis hört att det spökar här. asso. det är sant!

ida, du borde vara här, så du kan, you know!

VÅRAN BLOGG FREDRIKA!! :p

jag diggar att Fredrika gör Videoinlägg med Moa på våran blogg xD haha "välkommen till Fredrika och idas blogg men videoinläggen är på Fredrika och Moa :)" no affens:) but u got me freddie;). höhö.. xD

LOL skulle jag kolla i två minuter på att du säger att vi säger fel i soldansen, lilla Pajas asso! xD aja imorgon ska jag nog in till STAN asso STOCKHOLMS Stad HAHA XD näe driiver:) puss på dig lilla stumpan och hälsa moooaa:)

:@£$€|<'~*^?=)(¤="#aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jag inte är sugen på ett shit, allt  jag vill är att ha ett par jordguggar, krypa ner i en säng dra täcket upp till hakan och kolla på en film. och sen sova. Jag är såå slut körd så ingen av er kan någonsin ana! Och jag börjar bli irriterad och sur och grinig och blöööh på att INGEN lyssnar på MIG! jag menar HAAAALLLLÅÅ jag existerar också?! jag har fan också egen vilja! Jag känner mig som en hund i koppel. Dit alla andra går, dit måste jag också gå. och jag är TRÖTT på det. Du kan ta mitt finger och köra upp det got it? jag är trött, precis som alla andra brukar vara, när fan får jag ta det lugnt? det är SOMMARLOV inte Springlov!

puss

de nuts chearleeders

tjo sötisar, nu sitter vi på moas och jonnas jobb, i deras affär :) det kom nyss in värsta bitchen xD haha.
har suttit och kollat på spök videosar på youtube. nu ska vi hitta en cool låt, några förslag?

morsning

godmorgon, ja jag e vaken klockan 9 xD haha, ska in till stan, asso i karlstad, fast moa ska jobba till typ klockan 1 först. dagens outfit skulle bli jeans och t-shirt, eftersom det e lite molningt, men sen sa moa att det skulle bli typ 25 grader och sol, så det blir nog leggings istället :) nej, nu måste jag sätta på mig lite mascara och byta om! puss!videoblogg igen

ännu ett seriöst videblogg inlägg, gjort för kanske 10 min sen? ida, kolla på det, för jag förmedlar faktiskt en sak åt dig ;) hahah. seriösa prickarvideoblogg + text

idag har det varit riktigt dålig uppdatering, och det e jag/vi ? ledsna för, jag har typ legat i en pool hela dagen xD vi badade igen, och då va jonna med också :) ni ska se asso, "the nuts cheerleaders" , skoja inte va grymma vi e! imorgon filmar vi så ni får se ;) juste, jag ocg moa gjorde ett gulligt videoblogg inlägg igår kväll/ natt? vill ni se? ;) klart ni vill!http://moasissielina.devote.se

russin

godmorgon, tänkte jag säga, men klockan e fan typ 4, haha, gick upp runt 12, asnajs i moas rum, för det är kolsvart, och jag vaknar alltid av ljuset, så det va asnajs att vakna fast det va mörkt i rummet (a) sen käkade vi frukost, och sen har vi bara softat i hennes pool hela dan, asnajs :D den va varm också! men inte tyup 40 grader, men varmt va det :) ni ska se vilket jävla russin jag e nu xD haha. nu tänkte vvi kolla på film, WILDCHILD, asso gud. jag tröttnar aldrig på den! puss på er!


sexigt värre!

heeej :)

hej sötnosar, hur mår ni idag? Jag mår bara bra iaf :) hihi, sov över hos linnea och vilket jävla drag de va på hennes brorsa asso´xD haha, nu sitter jag hemma hos min älskling :) Väntar på Linda, sen ska vi tagga och bada eller vad som helst, bara något hääänder(aa) höhö, ´någon som har ideér på musik? hihi,

pusspuss<3

im alive

sisådär! nu är jag framme :) har precis käkat jordgubbar, mums! nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men eftersom ja har blivit en spontan flicka gör vi antagligen någonting spontant ;) skulle bara säga att jag lever :)

bild tagen nyss

sexiga pigor

hejdå

hej då sötisar, om ni vill ha kul kan ni alltid smsa och/eller ringa mig när jag sitter på tåget, så får jag lite kul också :D dvs ni som har mitt nummer mohahah.

snart ett hej då

snart drar jag, och bloggar inte på några timmar,, får se om jag bloggar när jag kommer fram, men kommer iaf blogga när jag är där :) fint det kommer se ut när jag åker till tc med feta väskan typ proppfull? x) jaja, har ju fönsterplats (a) tur det, hoppas jag sitter framåt! när jag och elin åkte till åre fick vi sitta baklänges, i typ 9 timmar!? helt ssjukt. blä.

någon som lyckas se vad det står?


tåg

GISSA VEM SKA UT OCH RESA OCH ÅKA TÅÅÅÅG? :D joo lilla fredrika (a)! woho, jag ska ner (eller till sidan?) till moa ikväll! i karlsta! :D yeeeeeey! tåget går kvart över 7 ;D och jag e framme där typ kvart över 10?  sen stannar jag till typ torsdag? fan va vi ska ha kuuul! :D wie! jag e skitglad (a)tvättarN^

jag känner mig riktigt vuxen! jag tvättar, igen! nu är första tvätten snart klar, och jag har precis lagat min trasiga sko (a) fan va jag e grym! allkunnare ;) hahah xD ska ner och hänga tvätten på tork, och stoppa i 2 till maskiner, sen ska jag väl antagligen köpa pengar till mobilen ? (a) JAG E RIIIIIIIK!


!

det spökar !

godmorgon

morsning, vaknar av att någon ringer, INNAN KLOCKAN 10 (!), och undrar om dans -.- sen kunde jag självklart inte somna om, ap bajs. så nu har jag precis ätit vatten melon, ska väl ta nåt mer till frukost också :P sen ska jag tvätta klockan ett, och köpa pengar på mobilen!! ett måste! jag känner mig så jävla dissig när jag inte kan svara på sms! ush och fy på mig. lägger in nya favoritlåten också. pussochkram skumbanan.
Medina - Sagoland


I Love You


Tolv Bokstäver, Tre Ord, En Mening
- Jag Älskar Dig <3

I'm a Wild Child ;)

hahah driiiver. Sitter och tänker på filmen Wild Child, den är ju sååå bra! right Fredda ;)? Oh yeaah vi e riktiga muskelknuttar nu ;) Förövrigt var jag med Niklas till Eskilstuna idag. Vi hade brottningsmatch som slutade i totalt as garv. Fotbolls"match" där mina inre talanger hölls inne. Åt mat, Åkte båt och blev nerkastad i vattnet och hela vägen hem satt jag och nikkenyfiken och småfnissa. haha. sen pratade jag med min gulliga Farmor:) och bestämde att jag skulle ut till henne i Vindö en vecka. Och tänkte köra en Favorit i Repris tillsammans med Linnéa. Och hon följer med om hon ej ska till värmland. Det märker vi:p

Nu ligger jag i min stora säng helt ensam och förvånansvärt så är det ganska skönt (aa) ställt klockan på tolv imorgon, känns som om jag fått sovmorgon till klockan sex på kvällen eftersom jag somnade vid tre inatt och gått upp vid sju  hela ridläger veckan. Fast nog fan har vi haft skitkul!  och Hemliga Ligan vi får hålla ihop nu, vi är ett riktigt girl power team:)  i Hemliga Ligan Ingår, Ylva Delmar, Emelie Ågren, Ida Schmidt och Fredrika Tumlare. hahaha, fan vad alla måste tyckt att vi var konstiga XD.

Näe nu ska jag SOVA ska ut till Linnéa Imorgon,inte träffat henne på jäääätte länge! men i Höst Nenne då jävlar blire varje dag på Gymnasiet ;)

LET'S DO THIS
Godnatt och sov gott<3<3

tired!

godnatt får man väl säga :) har gjort mig iordning för sovdags, med tanke på att jag e, få se nu... nästan död. blöö. är verkligen skit trött, skönt med sovmorgon imorrn, vi hörs! puss (så om ni undrar varför jag e så tråkig är det ör att jag e trött!)

HurtfulErik Hassle - Hurtful,
låten är så fin

tvätt tvätt tvätt

imorgon ska jag tvätta igen, hahah, först bokade mamma klockan 10,  jo tjena att jag ska upp tidigt när jag har gått upp 7 varje dag? nix nix det kan hon glömma! så hon bokade om till klockan ett :) bättre iaf, för det är inte ofta jag sover till ett :P sen efter får vi se vad jag gör. jag vill åka ner till moaa!! men ska bort den 25e igen, och ni får inte veta vaaart ;D


saknar dig vår ängel <3

home!

nu är vi somsagt hemma! mycket har hänt, och nu är vi riktigt muskel knuttar, right ida? ;) haha, det är väl ingenting speciellt att berätta, ni som vill veta får fråga, bilder kanske kommer senare ;) uppdaterar när jag vet vad jag ska skriva :P puss fredrika

VI ÄR HEMMA!

heeeeeeeeeeej!! vi är hemma nu efter ett underbart träningsläger:) ja ridträningsläger:D jag har inte tid att skriva så mycket just nu men jag skriver förmodligen ikväll om jag inte somnar:) puss på eeeeeeer!<33333333333

VI ÄR HEMMA!

heeeeeeeeeeej!! vi är hemma nu efter ett underbart träningsläger:) ja ridträningsläger:D jag har inte tid att skriva så mycket just nu men jag skriver förmodligen ikväll om jag inte somnar:) puss på eeeeeeer!<33333333333

sista sista

hej sötisar, nu bör det av på ridläger en vecka, vi kommer tyvär inte ha tillgåg till datorer så såfort vi är hemma skriver vi ett litet inlägg:) hoppas allt är bra med er, och fortsätter vara bra vecka ut. vi kommer inte heller ha några telefoner på oss. så vi hörs.:) take care

hoppla runt på dessa sötsaker:) // AhhÅ

hahahah

fortfarande vakna, har kollat på en film vi gjorde den 18 oktober 2008 xD hahahah, slutet asso! kenger tyckte nog så¨åååååå mkt om oss xD OOOH DET E IDA! *KLICK*

fortfarande vakna

skulle vi sova tidigt? hah vilket bullshit! vi ska upp om 5 timmar, och då ska vi vara pigga och glada och åka på ridläger xD visst, glada e vi alltid :D men nixnix, vi är fortfarande uppe, ida jag e hungrig! (a) heheh, puss!

GRATTIS KONSTANTIN!

Grattis Kosta Hatziharalambous:) tror jag de stavas xD, Grattis på SEXTON års dagen i förskott blire med tanke på att vi inte kommer ha tid. men vi tänker på dig imorgon:)


Love u !

hejdå

ett sista inlägg nu, innan vi åker, visst vi ddrar imrgn bitti, men vi ska kolla på¨film nu, och vi kommer antagligen somna, eftersom vi ska upp tidigt imrgn, typ 7:O shit asso, menmen, sen imrgn bitti så kommer vi kanske inte hinna blogga :( så det här blir väl vårat farväl för en vecka :( haha xD vi vet, ni kommer sakna oss, och vi kommer inte ha några mobiler :( love you guys!

idalicous och freddilicous

sitter hemma hos idalicous nu :) hon packar, jag ska platta håret (a) hihil, ska vara på ridlägret typ 10 imrgn -.-  niklas testar idas ridkläder xD hahahahaha, han e lixom allergisk mot hästar :P cutie, och nu e dom dryga mot varandra :) näe, vi ska bara kolla på film eftersom vi ska upp typ 8? o.O jaja, pussis
har fortfarande inga pengar på mobilen, och grattis ina på födelsedagen<3

puppy is the shiet!

nej nu ska jag spela min älskade puppy , kommer inte få göra det på en vecka! vilken skandal ;) hahaha


miss!

dinner

tjo, har precis käkat middag, idas plan landar om typ 3 min, arlanda, (tror jag?) så jag har funderat lite :P pappa ska ju köra mig till henne, han slutar 7, då kanske han kan köra mig till sikla först så jag kan köpa mig ett par ridvantar, jag kommer dö annars! rider jag utan vantar får man ju typ feta blåsorna på händerna :P men men, vi får se!


jag bara äälskar den här bilden! xD

movie timenu blire många filmer här, men seriöst, gåshud gåshud gåshud!

CUTIEPIE!


NUTTE VA SÖT LILLA MICHAEL JACKSON!

jag skrattar idag

aaaah vilken härlig låt!


no money

nu har jag äntligen pallrat mig ut och handlat lite grejer tills imrgn, lite shampoo och balsam och sånt. sen skulle jag ju handla pengar till mobilen, så skulle vi in till pressbyrån, men då kommer tvären, så mickis säger att jag kan handla det i matbutiken vid oss, tror ni det jag vill ha finns där? näe. självklart inte. "den finns överallt" BULLSHIT mickis!

brittain got talant


vilken vändning, kolla på hela, ni blir inte besvikna

lunch

nu ska jag laga lite glamouröös lunch, haha ni vill nog inte veta vad jag lagar xD medans jag lyssnar på den här :D


rubrik`

hej gott folk, har precis målat naglarna, hahah, jag hade ingenting att göra så det blev att måla naglarna:P ni måste tycka jag e tråkig som inte går ut?`men jag kan inte gå ut, jag har så ont i magen att jag fanimig behöver en rulator o.O jag går och böjer mig framåt när jag ska hämta något, för det gör inte lika ont då. fan va jag hatar dethär!

this is miami bitch

hola!

hej vänner! nu är jag så himla duktig, så jag har packat! visst, jag är inte riktigt klar än :P men ändå (a) jag är nästan klar, ska kolla på packningslistan vad jag har glömt, hehe (a)  sitter och lyssnar på michael jackson, och saknar nickie :( hon är i thailand, och om typ 3 veckor kommer hon hem eller nåt sånt, men jag saknar henne iaf. och ida saknar jag också! men hon kommer hem idag :D jag ska flörta med med min pappa om han kan köra mig dit (a) så slipper jag åka med bussen med all packning, som e ganska mycket:P pussisar!

det blir ett kort inlägg,

Hejsan skulle bara säga hej och att jag snart är påväg till sverige:) Nu ska jag umgås med min idol och förebild, Min mormor! pusspuss vi ses om ngr timmar:) <3

ont

asso shit, jag kommer typ vara hemma hela dagen -.- jag kan fan inte gå utan en jävla rulator ;s så ont i magen har jag , och alvedon hjälper inte, vad ska jag göra? några tips?`näe. nu ska jag spela puppy, och lee, jag kan inte svara på sms, för jag har inga pengar på mobilen, ska köpa det idag<3

fail på han!

hahahahahahhaha telefonen ringde nyss xD

jag- hallå?
...- ja hej, jag heter ...? och jag ringer från teletvå blablabla, söker en blablabla
jag- han är inte hemma just nu
...- okej, då.. återkommer jag lite senare
jag- ja men gör det
...- ah, puss hej... eller oj, jag menar hej då

hahahahhaha det är ju en vanlig konversation i mitt liv hahahahahahah.

blö

fortfarande vaken, jag som trodde jag skulle somna om, men haha, icke sa nicke. orkar inte laga frukost, har fortfarande ont i magen :( men men, kan inte hjälpas, har inte ens packat ;o måste det nu, men jag orkar seriöst inte xD L A T !


morsning

godmorgon hörrni, små.. morgonläsare? :P klockan är tio över 9, och jag e vaken? och jag vaknade av mig själv? haha, lite roligt. mmmmmh., kan det bero på att jag har så ont i magen att jag knappt kan gå? tur att jag har fått special tabletter för det, får vi väl se om det hjälper. jag hade det i åre också, då visste vi inte va det var, så jag åkte in till sjukhuset i ambulans och grejer, för dom trodde det va blindtarmen, men det va det inte,näe. nu ska vi inte gå in på någom sånt mer xD om ungefär en kvart kommer en brud som ska laga diskmaskinen, så jag måste iofs vara vaken och öppna till henne :P ida kommer hem idag!osminkade skönheter

blö

ahhha jag e typ död. det blev ingenting jag ville göra. jag måste packa, men jag drar ut på det, för mitt rum e så stökigt att jag inte vet vart jag ska börja, jobbigt va jobbigt va?

Godnatt världen

Godnatt alla nu ska vi sova:) Natti natti sussi söttttttii:D  och fredrika, tomorrow i'm home u knoooow:D:D:D<333

old school

hahaha min syrra kallade sig precis för fjortis, eller, asso, på hennes blogg så ba "shit valka fjortisar vi va" , man ba jo eller hur, dom va osminkade randoms jämfört med mig! okej, jag trodde jag aldrig skulle göra såhär mot mig själv. men jo. jag tänker faktiskt lägga upp bilder. hahah ledsen ida, men jag hittade bara dom på dig xD


det där trodde ni inte va? :P hahaha

sen hittade jag några bilder på våran älskade ängel therese<3

ina, Thesese och henke, old pic

våran pyramd, felicia, jag, elin, täss, ello, ina
jag har fortfarande svårt att tro att det verkligen har hänt...

färdigbadad, ren och fräsch!

jappjapp, rubriken säger väl allt? det va riktigt skönt :) tog en alvedon också, så magen gör inte ont längre :) funtar på att gå å hyra film..? och samtidigt köpa pengar på mobilen? låter frestande, men jag vet ärligt talat inte om jag orkar. vad låter mest lockande, cykla till affären och hyra film, köpa pengar till mobilen, cykla hem, eller.. klä på mig mjukis kläder, luska ner mig i min säng, sätta på en film jag har hemma, och antagligen somna? det andra tycker jag (a) MEN, inget av de kommer jag lyckas med , för jag måste packanation, blööööö. -.- tråkigt. men men, säg en bra film! :D

Tjo igen

Känner att blogg längtan ( kan man säga så?!) bara kryper och jag vill bara skriva och skriva :D. Imorgon kommer jag tillbaka till Sverige, sen kommer min älskade lilla Fredrika hem till mig sover en natt sen bär det av på ridläger en vecka! Fyfan vad roligt:D och vi har mobilförbud, så de blir tyvär inget smsande. ska kolla ifall det finns trådlöst närverk så kan jag ta med min lilla bloggdator så vi kan uppdatera någonting:D men vi får se hur det blir med det. inget lovat! kan ju alltid försöka. haha Fredrika låter som om du ääälskar donken :P haha, JAHAA trodde du menade Felicia, Felicia.. började fundera lite faktiskt:p och bilderna på balen var ju faktiskt för att någon bad om det:) sådesååå:D.
Saknar er i Sverige, börjat snacka finland/svenska nu xD

 
Jag e nog trots allt en riktig liten hästnörd..hmm.. ja jag tror nog det:) jag och Goda och jag och Lady på pc träning!:)

Peace out


bad

hoppar i ett varmt skönt bad nu, aaah, i need that! min mage värker som en ko! ushsuh. min kompis har gått ut :( måste dra och köpa ny efter badet, puss!

Photoshop

Tjo:D Jag har precis fått igång photoshop liknande grej och sitter och leker lite med några bilder. jag suger! men det kanske är en annan femma, men men haha, tänkte showa en för er. som första bild liksom. man blir väl bättre och bättre med åren tänkte jag säga men jag menade med tiden såklart:)

Före


efter

Tuff va? :D

Peace out

lite mer

datan hackade, så hann inte ladda in dom bilderna jag ville :( så gör det nu :D


ser ni längdskillnaden eller?!

cuties

coolingar

tripp trapp trull,

the girls are back in town

burman!

allt och ingenting

haha balen va typ för 100 år sen ida :P och du laddar in bilder nu? xD pfjaa, hon e ite knasig ;) och du som "inte tror vi talar sanning", vad snackaru om? ;s och ida, felicia, en barndomspolare, som jag inte hade träffat på 8 år, vi träffades på ett ridläger i typ 2 an eller 3an :P och juste, bara för att, så langar jag upp några fler bilder från våran bal till ;)


haha, bara jag som kollar in i kameran

me and ello, haha det ser ut som vi inte har nånting på oss? x)

jag känner mig, hmm... kort!?


stjertnäs

vill ni veta en sak? jag älskar att åka båt? sitta fram på våran båt, köra det snabbaste, flyga över vågorna, vinden som blåser så man blir tårögd i ögonen, gåshud , men man tycker det e så härligt för att gå in och klä på sig, blåsa av sig all ilska man har inombords, aaah det e så bäst! och det har jag faktiskt gjort nu i helgen :D vi åkte ju till stjertnäs, men när vi tankade hamnade vi i värsta stormen, regnet bara piskade, och det åskade och blixtrade, wihu, jätteroligt. och jag som envisades med att sitta där fram (a) för det är något av det bästa jag vet, och jag tröttnar aldrig (a) karin hade två av sina hästar där, dom går lösa på tomten, för den är verkligen gigantisk, så har dom strand där hästarna går ner och dricker, perfect;) det är inte varje dag man har en häst som går upp på trappen och väntar på mat, det är inte varje dag man har en häst som står brevid en när man käkar middag utomhus, det är inte varje dag man käkar frukost med två hästhuven brevid sig som tittar vad man äter, urgulligt (a) hhi, sen tog jag och karin en ridtur, fast hästarna har ju stått en månad typ, och har ingen kondis, så vi tog det ganska lungt, och dom va lite fjantiga, men det va kul iaf :)

puss!

hatar gyllene bågen!

tjofräs, nu är jag äntligen hemma. jag ska fan aldrig äta mcdonalds mer i hela mitt liv!! :@ blir så förbannad på dom! igår när jag och felicia va där så beställde jag en cheese naturell, dvs med bara ost, för ketchup är det äckligaste jag vet, nästan. så får jag vänta en kvart? när jag hämtar den och tar en tugga känner jag att det är ketchup på, så kollar jag, så hr jag fått en vanlig jvla cheeseburgare! har jag suttit och väntat en fucking jvla kvart för en vanlig cheese som tar 3 min att göra!? så jag går tillbaka, försöker hålla mig lugn och dom gör en ny. på den får jag vänta en kvart till, och då e jag mätt för käkar inte jag när  jag e hungrig blir jag mätt igen plus jag hade proppat i mig alla mina pommes, så när den e klar så är det en jävla hamburgare naturell! bara kött och bröd! då blev jag förbannd och så sa jag att jag va mätt och skulle ha pengarna tillbaka, 10 spänn, hur lätt är inte det att bara ge tillbaka? näe, då måste dom leta egenom alla kvitton och hela faderullan, fick jag vänta 10 minuter till! blir så förbannad! sen kollade vi på petsson och findus på bio (a)


kan man bli snyggare än jag?

fuck YOU

Folk borde fan lära sig ett och annat!


Omg vilken natt!

hejsan alla söta människor som läser våran blogg:) Trots många om och men sitter jag nu vid datorn igen xD kollar på "happy tree friends" med Niklas och snart kommer väl min bror också:) Det regnar här nu. Men det är faktiskt lite mysigt också. Men kallt:o faktiskt! Hur är vädret i Sverige? Hoppas ni gillar bilderna från balen ;) haha, min mamma är sååå jävla rolig xD hon skrämde precis min bror så han flög minst hundra meter upp i luften hahah xD

OMG ni skulle varit med inatt, fett läskigt. Jag och Niklas sover nere på nedre våningen. Det är ett väldigt gammalt hus med tanke på att mamma har växt upp i det här huset. och hon är född - 62 så det är bara räkna och då har huset ändå stått i flera år innan det. så ni förstår. så sover vi som sagt där nere. helt plötsligt hör man VÄRLDENS small. jag FLYGER in under täcket. Niklas sätter sig upp och frågar "vad fan va det där?!" jag kollar fram och svara, "ingen aning" fett rädda båda två. Niklas till mig " Det körde in en fucking bil i huset, vi går upp" jag svara " jag vågar inte:O!" Niklas svara tillbaka " men Fan Ida kom NU!" Båda Springer upp till över våningen, jag springer in till mamma i full panik " MAMMA MAMMA DET KÖRDE IN EN BIL I HUSET!" mamma vänder sig om " VA?!, det är ju OMÖJLIGT!" jag " det lät som de!!!!!! " mamam går ner, kommer upp, öppnar dörren som är till balkongen och kommer med ett leende på läpparna, " hihi, de va bara posten" sen går hon ner igen och hämtar tidningen som kommit genom brevinkastet på dörren där nere. HAHA vilken FAIL xD

Peace n' love <3

Pics från balen 2009

Bilder från Balen den 10/6-2009
"lilla"TyresöBalenIda och Linda före

Linda, model xD

Lindas hår:)


Jalke :)

Jag :p

jag och Linda efter:D

Pg och Linda :D

Jag och Jimmy :)

haha jag och jimmy xD Alltid lika söta:D

HAHA Anton och Pg :)

Cribby Bror <3

Pg vänninskii :D

Sorry Linda va tvungen (aa)


I L O V E Y O U ! : D

No words can change this, Jag älskar dig<3

Niklas <3 råttor?

vem vet? han sitter iaf med brödbitar och lägger utanför ett sork bo.. och då och då kommer den där sorken ut och äter en bit och då sitter han och ropar "råååtiisch" man ba öhm.. jaa? haha, söt e han ändå :) Vi har sovit på ett bord.. och av någon anledning drömde jag att jag hade superkrafter så jag vaknade på naten och satte händerna i ett t och ba "huuaah".. till min stora besvikelse hände ingenting så det vara bara att lägga sig igen:p nuu ee dee maaaaat:D
pusspuss<3

I Love You


Jag Älskar Dig, Du är världens bästa och finaste människa, Älskling.. du är min värld. Kom  ihåg det!<3

Du och Jag<3No words can desgribe you, du är hela min värld, jag älskar dig BÄSTAVÄN<3

TILL FREDRIKA

Eyy jaao Fredda:) Vilken Felicia :o????????????????
NI FÅR TJILLA MED ATT GYMMA TILLS JAG E HEMMA!!!!! :D <3

Finska hälsningar

Hej vänner:) Nu sitter jag i Finland hemma hos min mormor:) Tillsammans med maxe och Niklas, Jag saknar fredrika såååååå mycket. Men fredda snart ere ridläger som bär av i nästan en vecka! Tänk va roligt hihi:) Hoppas det är bra med er förövrigt? Vädret är väl sisådär. men än så länge inget regn:) Så vi hoppas på det bästa.  Nu ska jag fortsätta surfa, vi hörs pusspusssssss

Never let somebody stop you from playing the game!

planerna..

planerna för idag..
nu åker jag in till stan och träffar felicia, sen ska jag åka båt :D till stjertnäs, och fira karsten, min mosters sambo? vet inte om jag sover där eller inte, sen imorgon ska jag nog gymma med linda :D nu måste jag gå till tunnelbanan så jag hinner :) puss!

snabbt

snabbt inlägg nu, jag lever :) ska snart in till stan och träffa felicia, :) om det blir lite bättre väder kanske vi badar? vi får se, puss iaf!"

csi miami

ska kolla på csi miami nu :) man kan faktiskt tro att det är ganska fejkat?? att det inte är så fint där egentligen, men tro mig, jag har varit där. det ser ut sådär. sjukt fint vatten, fint överallt typ :)

rockstar

ja, nu är filmen slut. den va fan bra. den handlar om en kille (chris) som har ett "coverband" på ett band som heter typ steel dragon, fast han kallar det för "hyllningsband", dom har spelningar och massa saker. han kan ALLTING om steel dragon, sen blir han sparkad från sitt egna hyllningsband, så ringer en av spelarna i steel dragon honom, och har hört han sjunga, så steel dragon kickar sin sångare och så får han den där chris vara med i deras band. han kallar sig Izzy och alla älskar honom, sen händer massa saker, faktidkt värd att se :)

imorgon ska jag träffa felicia, som jag inte har träffat på typ 7 år? det ska bli riktigt kul, lite läskigt ;o men men :) puss!

do you wanna know...?

vill ni veta en sak? hhe, jag blandar alltid ihop jennifer aniston och angelina jolie, och nu vet jag inte vem av dom som e med i filmen x) men jag tror det e jennifer aniston (a) men jag e fan inte säker ;o haha, jaa, nu vet ni det också :P

movietime

tjo! har inte bloggat för blogg.se har krånglat lite, på min dator, men nu är jag igång :) har lite kontakt med idalicous, i finlandd, hon mår bra, :) någon som vill hälsa till henne? ;) näe, nu ska jhag kolla på en film som heter typ rockstar? kanske bloggar i paus , puss!


SOL!

nämen är det inte lilla blåa himmelen som sticker fram? och den lilla söta solen? :D nu ska jag minsann inte sitta inne! nu gör jag mig iordning, sen får vi se vad som händer, jag återkommer ;) <3


<3


i love you

nu e det över!

phu, jag hör ingen åska, inget regn, ser inga blixtrar, tvn funkar (a) det verkar som det värsta är över? men hur kul e det att göra något i det här vädret? -.- jaja, det fixar sig. om 9 minuter åker idas plan :( jag kommer sakna henne !! kämpemkt ;) jaja, om jag bara e hemma idag blir det nog mkt bloggning :D puss!

äckliga väder

flaten idag? jo men tjenixen, det e ju bara å fetglömma. vakknar av en fet jävla knall. det åskar. jag hatar aska, jag är livrädd för åska, jag är ensam i lägenheten, tvn la av, det regnar monsun regn. hjälp. jag går fan inte ut idag. men vafan ska jag göra? sitta hemma och ha tråkigt vid datan hela dagen? eftersom jvla tvn slutade funka? blä. äe, sova kan jag iaf inte göra. eftersom det åskar. då ligger jag säkert bara å bölar. och ida som ska flyga i´dag. för försöktre stoppa henne, men hon lyssnade inte. bajs.

nighty nighty

godnatt, i know, jagh e lite tråkig, men skoja inte va trött jag e! hoppas på ett sista inlägg av ida innan hon drar till finskeland, hon kommer hem på måndag, then im going to sleep with her, (inte så xD) hahaha, och sen ska vi på ridläger på tisdag till måndag, vilket betyder, inget bloggande på 6 dagar! hur ska ni klara er?! och inga mobiler där heller, hur ska vi klara oss? ;o jaja, har precis kollat på grannfejden, och nu blir det bedtime! ska ju somsagt till flaten imrgn, håll tummarna för oss!

puss&godnatt!

tjo

tjo alla glada människor, kom hem för ett tag sen, vi va på kyrkogården och vattnade farfars blommor, sen drog vi och käkade på resturang. mums! :D ska nog inte göra nåt speciellt ikväll, bara vara hemma, ska upp tidigt imrgn, ska till flaten med linda :D kom dit ni också och hälsa ;) speciellt våran baby kan komma :D

M.J

vet ni vad jag fick reda på igår? jo, att 30 personer har tagit självmord för att dom såg michael jakson som sin kung! är inte det ganska sjukt? ;O ;S 30 personer, fattar ni? det är hur många som helsT?! jag menar, någon som e typ helt jätte kristen, så dör kungen, asso, här i sverige, skulle den ta livet av sig då? jo, jag vet att det är miljarder människor som fäller tårar för hans bortgång, jag tycker också det är helt konstigt, "the king of pop" är borta. jag har växt upp till hans låtar, och har alltid älskat dom, speciellt "thriller" och "bad" ! och nu mot slutet älskade jag också "man in the mirror". jag har så sjuka minnen till thriiller satt det inte e sant asso :P


.

har så jvla dåligt samvete... fan

tvätt a la' fredrika


suck, att inte alla kan vara lika bra som jag,

idiot

insåg nyss att jag har valt en riktigt idiotisk dag att tvätta på. 31 grader varmt i solen, kulkul

godmorgon!

hej blogiisch :) Skulle bara hälsa på er, nu ska vi tagga till tuben :) pusspuss<3333

morsning

dålig uppdatering, we knoow. igår åkte jag hem till ida, så va niklas och ida osociala -.- suck. som vanligt? och jag va rastlös. sen några timmar senare drog vi ner till skrubbaklipporna, ochh gosh va mysigt det va där :) jag och ida vågade faktiskt hoppa från en klippa typ 4 meter upp (a) hehe, men vi vägrade hoppa från "7:An" , som niklas kallade den :P fyfan och ens stå däruppe ;o ushush.  men det va huur jvla varmt i vattnet som helst!! jaja, sen åkte vi hem till min pappa, och tjillade :) så ida sover, och jag ska kolla tuben. jag har blivit duktig (a) jag ska tvätta idag xD

puss! och nu vaknade ida

TILL IDA!

ida om du ser det här, jag laddar min mobil i datan, för min andra laddare e redigt bitter, men tvärisen går halv, så jag e framme vid dig runt typ, 5? bara satt du vet :) 

märks det att jag har varit för mkt med mickis och my? x)

seriöst..

jag blir så trött.. Folk som ändrar åsikter beroende på vädret. Folk som uttnytjar folk för sitt eget bästa. Folk som sårar med flit. asso vad vinner man på det? Varför kan inte folk bara betämma sig för en sak, och sedan stå fast vid den saken, varför är det så svårt? i don't get t liksom... Vad man än gör så är det alltid någon som säger " tyck si eller så" jag får väl tycka hur fan jag vill. jag får säga och göra vad fan jag vill. Den enda som skulle kunna f mig att ändra min uppfattning om livet är faktiskt fredrika. Men hon skulle aldrig försöka så HÅLL KÄFTEN alla andra som tror att ni känner mig, som vill att jag ska göra massa saker. Du kan inte tro att du är min bästavän bara för att jag ställt upp. För det är sån jag är. Jag ställer upp för den som behöver mig. Så ere bara, men tro inte att du kan ändra på mig för en sådan sak. Jag börjar tröttna på att alla tror att dom känner mig. Ni gör inte det! Det går inte att bara dra mig hit och dit hur som haver. det går inte  att såra mig och sen tro att jag kommer stå där som den tryggaste som jag gjorde innan. Det går inte att äta upp mig inifrån och sen klaga när jag lämnar din sida! Fatta. Jag är FET TRÖTT på det där jävla bullshitet fatta det. " So don't try to change me" ingen lyckas!

- Fucka upp ditt liv bäst du vill men ge fan i mitt!.


Nu- utgång med Fredrika min bätavän, min enda och BÄSTAVÄN!

that's right

" So don't try to change me!"

borta bra men hemma bäst

HOME SWEET HOME! var ute med båten i två dagar, i strålande väder! underbart var det. men brände mig, det gjorde jag ju självklart -.-  missade nattvandringen för therese, jag som så gärna ville gå, men så ska man vara på båten istället, sucksuck. imorgon är begravningen..

i förrgår kom ett brev från gymnasieintagningen, kunde inte öppna det då eftersom jag va på båten :P men öppnade det nu, jag har kommit in på mitt första val :D kulturama- musikal! wiie! gud va jag blev glad! och det va någon som undrade hur mkt meritpoäng jag har. jag gick ut med 260 tror jag :) det är jag nog nöjd med :)

bilder kanske kommer, från båtresan, puss!

Godmorgon!

ha ni lagt märke till att vädret börjar bli dåligt:O det får INTE hända! Nu ska jag hoppa in i duschen och så småningom börja packa inför mitt ridläger :) hihi.. Sen får vi se om ngn roligare polare kommer över, Linda linnea kanske? vi får se:) Sen ska jag läsa igenom alla mina papper som jag fått ordentligt. sen ska jag gosa med min hund. Sen får vi se:) Ska kolla runt lite på ponnysar också :) hihi. Men ni, nu kallar duschen:)

Peace out <3

tjooooooooooooo

Hej alla mina små sötisar :D. jag kom in på Berga naturbruksgymnasium, natur-hästhållning, vilket  även lilla Linnea gjorde:D så nu jävlar, de ska faktiskt bli roligt! Även om jag kommer sakna niklas och fredrika j'ääääättte mycket när jag är i skolan men men.. För övrigt så har jag och niklas varit tillsammans i två månader nu. känns nästan som två år xD höhö.. :$ men ville bara påpeka det:) nu ska han få tillbaka sin dator:) pusspuss<3

 i miss you darling, kom hem nu!


RSS 2.0