HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

NU åker jag till visingsö. bussen går 5 från fryshuset. och den lilla grisen ida har stalltjänst och är nog inte jääääättesugen på å blogga. så det blir nog satans surt med bloggning i helgen. men ni är väl ändå ute å partar hoppas jag?! det e ju VALBORG! tagga tiiill! MÅSTE GÅ NU

ännu mer oldie

JAAA, JAG HADE EN PERIOD NÄR JAG HADE HÅRET UPPSATT HEEEELA TIDEN!


kände för lite oldie


G - som i gemenskap


hahah pappaaaa <3

pappa *går runt och letar* - vartfan är mitt skärp..!?
jag: ....öööhm.. du har ju på dig det?
pappa: javisstfan!

pics(jag i rosa/grått)


bilder: vicci, thessan & josse


SLEEEEEEP

Nnnnnnationella prov i engelska imrgn klockan 8... häääärliiiigt... 8?!!?!??! varför så tidigt!? och varför på pappas vecka..? blä. godnatt!


två bilder från igår, av josse

hahahahahahhohohohihih

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme.


yeah

sitter på datorkunskap. vi har gjort frågor. antonia e skit stressad. måste dra PÖSS

veckans planer.. i träningsväg!

kom på en grej igår.. checka det här! ;
måndag;
dans x2, varav en var en stehård muskeltränande balettlektion, har ruggig träningsverk i ryggen!
tisdag; träning inför danmark, dans. typ. 3 timmar i sträck!
onsdag; teater i skolan, antagligen tommy, jazzlektion och ridning
torsdag-söndag; dans varje dag heeela dagarna eftersom vi ska till visingsö med klubben.

förstår ni hur fit jag komme bli!? hell yeaaaah


Till Therese <3

therese, min fina fina ängel. jag drömde om dig inatt, och det var ju inte första gången.. jag drömde att du satt på samma buss som jag gick på. du satt där och log till mig, med ditt fina tässléende. jag såg direkt att det var du och jag kramade dig hårt och länge. du var med någon kompis, som jag inte vet vem det var. sen helt plötsligt så gick vi av bussen och ni skulle mot andra håller. precis när du vände dig om för att gå, ropade jag på dig och sprang mot dig och gav dig en lång bamsekram. du var förvånad och undrade varfö jag var så kramgó. men du skrattade ändå. sen bara försvann du.. jag saknar dig så himla mycket therese. men jag vet att du finns däruppe och vakar över oss. ♥

visste ni att..?

jag ÄLSKAR känslan av att sitta i frittfall!! jag älskar känslan hur man sitter och FET ångrar sig påvägen upp. hur man sitter å spänner hela kroppen som är full av adrenalin. och ju högre upp man kommer, ju längre ser man. jag älskar känslan av att höra hur det klickar till när man är uppe och man vet att nu finns ingen återvändo. jag älskar hur man sitter, längst längst upp. hela kroppen darrar och man vet... att snart.. snart släpps det. man tänker inte på någonting annat. jag älskar känslan när man släpps ner. från att vara 80 meter uppe i luften till att vara nere på marken igen på 2 röda. jag älskar känslan av att bestämma sig för att inte skrika. känslan när skriker börjar nere vid tårna och dunkar upp som en fet smäll i munnen. känslan när man pressar tillbaka luften för att inte skrika, men märker att det inte går. känslan när magen hamnar uppe i halsen och känslan när man bara skriker. inte för att det är läskigt.. utan för att det är så jävla underbart. ååh. jag vill till grönan!

true

jag är inte vem som helst, nej jag e speciell. placera mig i mängden ändå sticker jag ut

måndag morgon & life is good!

inte ett moln, sålångt ögat kan nåå. inte en droppe regn. på flera daaar! solen skiner. sovmorgon. en månad med älskling. en bästavän som helt enkelt är underbar. ett snack med jannis min fina igår om lite planer. valborg snart! sommar snart! kan det bli bättreee!?

Baby, what if


color

hahaha meloner till tuttar kan ju också kallas 7 bhar. hahah (y)

före
efter

SHIT POMMES

HERREJÄVLAR. IDAS BRÖST HAR VÄXT TILL MELONER UNDER NATTEN!! SHIIIITJÄVLAR!!!!
hon testade "bröstväxar" piller igår. hon tog nog liiiite förmånga....fredag hela veckan

hahah ida har partajjat hela natteeeeeen. hon e helt sluuut. (i sina drömmar. hahahah)
gårdagen faila lite. alla va bittra. så det kändes inte som nån idé att göra nåt. men lite roligt folk träffade vi. sen åkte vi hem å sov. hahah. va helt sluuuuut. idrotten igår va helt sjuuuk. våran klass e så himla barnslig och vi va seriöst som ett dagis! vi lekte snöbollskrig inomhus och hajen typ. och det va så sjukt kul. och vi utnyttjade lekarna till max och allas energi va på topp gånger hundratusen! bilder kommer sen.


/ F

k k k Kenny starfighter!

jag har inte gjort nåååånting, jag ville bara ha lite glass...
saru?'
ishlo pishlo!
gjorde inte allste.. landa hårt gjorde jag!
jag vet.. hihihihihi
mamma mamma, kenny äter upp allt shampoo! gör jag inte allste!
du rörde inte vid den va? jo. fast du kladdade inte med fingrarna på den va..? jo. ishlo pishlo!
voli voli
du kan få clownglass med eller utan pinne.. oj nu vart det svårt...
JAAA! där e han som gör glassen som det nyss var reklam för som jag har här! det är det som är deshavy vaa?
prova hundsimm! vov vov vov vov!
när man kammar.. kammar man nerifrån å upp eller uppifrån å ner..? nerifrån å upp.. uu.. HIHIHI, ishlopishlo!

Ida hera

Jag vet att jag är jätte tråkig som aldrig bloggar men jag tänker faktiskt bara skriva när jag känner för det. och nu har jag lust att skriva. jag har lust att skryta till och med, om mina bästavänner,

Fredrika Tumlare och Sebastian Bergstedt,
Det roligaste är att dom är tillsammans, för er som har missat det, men det var inte det som var grejen. Ni två, är fan det bästa jag har. Jag gör fan ALLT jag kan för er, allt som står i min makt för att få er att må bra. Knasar era liv, knasar mitt, det vet ni. Jag dör och dödar för er. Jag kommer allitd göra allt för er. Oavsett om det skiter sig någon annanstans, för har jag er har jag (nästan(aa)) allt. Ring mig och jag lovar att jag är där, oavsett tid på dygnet oavsett dag, jag kommer alltid finnas där för er, Jag vill att ni ska må bra, det är min högsta önskan. Mår ni bra, kan man lösa vad som helst. Ni är flötet på mitt liv, håller det igång, brinnande. Förlåt för att jag varit värsta bitterfittan på senaste tiden, jag vet faktiskt inte vad det är, men jag är ledsen om det går ut över er. Jag försöker tampas med mina dåliga dagar så gott det går och ibland lyckas jag bara inte, men jag är glad att ni kan se över det, även om jag själv skulle få total panik på någon som är såhär bitter hela tiden! Men jag jobbar på det! Och när det inte känns som om livet har någon betydelse, tänker jag på er. Jag lämnar er aldrig, och lova mig, att aldrig lämna mig.
Jag älskar er med hela mitt hjärta, då,nu, föralltid!<3my name is Tumlare. Fredrika Tumlare

ska nog göra mig till en ny james bond. övade på det där idag med elvira. jag va kungen! borde filma så ni får se. Hon rang till mig och jag kasta upp telfonen sådär snyggt och sa med mystisk COOL röst "my name is Tumlare, Fredrika Tumlare". Det hade vi roligt åt flera gånger. hahaha. elvira ringde flera gånger bara för att jag skulle kunna göra så igen. (y)

jag & min buse

antonia antonia antonia. kittliga antonia


jag e inte normal

film från vicci


helll yeah

alltså. Simon och Calle har fått för sig att jag är deras boxningskudde. Dom tror att jag är en liten docka man kan slå på. hahahah. dom håller på å skämtbrottas med mig hela tiden! speciellt på lunchen idag. och jag har ingen som helst chans heller! simon är lika stark som ytterdörren på kulturama är tung! dvs JÄTTEJÄTTEJÄTTEMEGASUPERSUPERJÄTTEJÄTTESTARK! och calle är fan snart lika stark typ. hahaha. lilla jag lixom. vad ska jag göra?! måste kirra mukkler så jag inte blir kidnappad av nån galning. lätt jag ska bli stark i hemlighet och kunna grepp å ba kasta nån över axeln typ. fett najs!

biffen själv!

MORSNING GULLISAR

morsniiing korsning. ska strax dra till skolan. Vet påriktigt inte vad jag ska skriva. hohohhihihehe. tråkigt å läsa ju. kommer väl på nåt. nångång. kanske.
JAG SKA FÄRGA MITT HÅR PÅ LÖRDAG, YEY

måste ta tag i mig själv och läggaa upp årebilderna på face också........

/F

raka maka fon

dom sjunger det påriktigt. PUNKT!

sitter å slipar på mitt tal nu. blev astaggad när jag hörde alla snacka igår eller näre vaaa (A) har BRA BRA BRA argument nuuuuuu. fasen va dåliga vi har blitt på å blogga. ni får börja kommentera mera! (whoo, det där rimmade!!) för annars blire så hiiimla B å blogga!!

visst har jag skaffat mig en snygg lur!?

/ F

(y)

i got a big fart and became a prick in the sky

GAL1

hahah sjukaste nattten. har aldrig garvat så mycke under en och samma natt. hahah. nätterna i vh slutar aldrig med att vi sover ordentligt. och jag å ida e fan gifta i 40 år. fredrika + ida + base + nikke = sjuka jävlar!

kung

i'm alive. med kungligaste helgen!

hej hopp,

jag lever och jag orkar inte skriva något, så de här blir dystert. Tillbringade iaf halva dagen tsm med base, nikke och fredrika, satan vad jag har saknat er:( nu ska jag glida :)

jag träffade robert pattinsson igår!


miss you guys!

miss u like hell
wtf, jag saknar ju inte helvetet!? men ni fattar...hähähä


k to the ulturama


jaa, jag vet att jag e snygg......


alltså, klart man äter kycklingben!?estetare - lite hetare.
någon ball cooling har satt upp den här på våran dörr i skolan, som e typ. JÄTTEJÄTTEJÄTTEJÄTTEJÄTTESUPERMEGATUNG!

Bilder från gabbi & victoria


FAIL FREDRIKA! FAIL!

Haha min bästvän är lite fail av sig, hon stänger igen bildörren på mobilen.. jag bara undrar, hur FAN lyckas man xD? hahasucker :D men jag älskar dig ändå.

Det blev en fika med både Berna och Linn hemma hos mig :) Lite bullar och mjölk :) men nu jävlar, nu ere slut på godis och skit och på Måndag börjar mitt och Bernas träningsprogram, eftersom vi ska göra ett som skolarbete så kör vi på ett tillsammans :) beack 10 fit for fight mihih :) toppen :) Ska röra mig mot tyresö snart typ :) Men vi får se :) vi hörs, puss på er!


hejhopp

Sitter i plugget och väntar på att bussen ska gå så att man kan få glida hem men funderar på att glida och träffa folk. eller sno med någon på en fika eller något, eller kanske åker hem till mamma och myser. nej jag vet inte :) Nu fick jag med mig berna på fika, men ingen linn :(det får bli en annan gång, och brudar jag älskar er! Och påtal om ingenting, jag har fått extrem bloggtorka, jag orkar typ inte blogga, skärpning! men det kommer och går! :) har ju faktiskt ett liv också *host**host*, jaja nog om det. Ser fram emot vecka 17 :D då ere stalltjänst för mig berna och linn, det kommer bli grymt :D hihi, då ska vi gosa med pollar och plugga, duktiga vi är! haha, jaja, nu ska jag göra ingenting, så, vi höres..

Sommaren är påväg! saknar dig Linda<3


KUNGLIGT

alla barnen kastade knivar utom christoffer, han va offer.
alla barnen dog av tryckvågen utom therese, det va hon som fes.
alla barnen åt julskinka utan bert, det va hans stjärt!
alla barnen var planerade utom abbe, han va en tabbe
alla barnen såg på sexualundervisningen utom lennat och lisa, det va dom som visa
alla barnen grilla utom kjell, det var hans revbensspjäll.

morrs

ny dag. nya tag.

HEEEEEEEEJ! bloggade knappt nåt igår, det hade väl sina anledningaR. gick ut och försökte springa ifrån min ilska, och det hjälpte faktiskt! tills på bussen. morr. jaja. nu e det över, jkasdbföwd. nog om det. Börjar ett idag! men kan ju typ inte sova längre än till 8-9!!! helt sjukt. jättekonstig dygnsrytm. hähähäh. aja, ska käka frulle nuuuuu, PUSS!

i love u

HEJSAN!

Hej hopp, ska glida ner till tuben strax, och glida till handen på möte.. sen ere till skolan som gäller, är faktiskt inte så himelens trött och jag kan faktiskt göra massor med saker imorse :D hihi, nej nu ska jag äta en banan sen ska jag glida, morsning korsning!


hahah minnen som aldrig dör!


fuck it

du förstörde just min dag. hoppas du e nöjd nu.


HAHAHAHAHAHAHA OMG!

HAHAHAHAHAHAHA satt precis och tänkte på en rolig sak HAHAHAHA vad som sas när jag droppa min oskuld HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG att jag inte börja AS garva då hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! jajaj nog om det.

Sitter i plugget med Berna och Linn, alltid lika sjukt att vara med dom. Idag hoppas jag att jag har lite pengar så jag kan leta efter en Jackis, och kanske fixa naglarna eller något annat skojj kanske ska fixa dom själv istället? äsch... vi får se :) ska iaf vara med mina busisar efter skolan, kankse kommer fredrika också om hon inte är allt för upptagen med sin pojkvän ;) hehehe. Mötte Berna imorse v i drog tsm eftersom vi bor såpass nära påväg till pendeln mötte vi på sötis och hälsade hehe bra morgon ska man ju ha ibland ;) hehe.. och jag SA ju det Berry :D hihihihi, OMG vad alla har pojkvän nu vafan ere här :O helt plötsligt har alla gått och skaffat pojkvän! det är skit kul samtidigt som det är lite tråkigt.. nu försvanna alla mina planer, jag får väll fixa en pojkvän jag med då. så jag blir en i gänget liksom HAHA! pösspåer!

gayface!


HOME SWEET HOME

phu. nu e jag hemma igen. det va K I N G uppe i åre!!! men saknat folk.. det har jag gjort! det första jag gjorde när jag kom hem va fan å träffa calle xD han tvingade mig. hähäähäh. sen skulle vi ut och ha kuuuuul, men det slutade med en hemmakväll på kungsholmen. och igår va jag med calle lite till, och ida, sen va jag med base resten av dagen/kvällen, och skoja inte vad jag har saknat honom! & så har jag fått ngn "åresovning", blir skittrött tidigt på kvällen, och vaknar 8! hahah. bara för jag e van med det nu (A)

vi va iaf kungar i backen!

natti

tänkte bara langa in ett godnatt innan jag går och sover, Fredrika har blivit sjukt torr på att blogga. helt otroligt.. men men hon kommer väll tillbaka hon med :D haha, godnatt på er:)

hejsan hoppsan igen vaaa

Hejsan, nu sitter Vi här hemma hos mig ( Ida ) och har det mys, lyssnade nyss på you found me med the fray. Har fått tuppjuck äälskar den låten! Iaf, nog om det. Jag mötte Fredrika i Centralen då sprang vi runt med Calle och snackade om, öhm.. ingenting! hehe, sen hade vi planer på fest, men det sket sig av olika anledningar bla att det tar sån jävla tid för mig att komma hem och jag tänker inte dra hem själv liksom. så nä, Fredrika drog med mig hem. I gullmars mötte vi knasungen och några av hans polare, dom skulle till krogen så vi drog sällskap med dom till Centralen där vi drog åt varsitt håll. och Fredrika jag sa ju att han är söt!=) Och till sist hamnade vi här hemma. Har berättat för Fredrika om mitt lov som har varit riktigt torrt faktiskt, synd att man inte har några smarriga detaljer att bjuda på för bästavännen när hon kommer hem, utan bara massa torra saker som "jag har städat" Men det får bli till nästa gång, då ska jag skaffa ett smarrigt förråd att dela med mig av. Då har vi något att se fram emot.. eller inte.. haha! Nu ska vi krypa ner i sängen och sova. klockan är ju faktiskt HALV TOLV! hahaha vilken meningslös Lördag! puss på er!
RIKTIGT SÖTA!

planer

Heelluu, Fredrika är hemma nu så jag ska rycka upp mig nu och faktiskt kirra lite planer. Ska ut och röja med Fredrika såklaaart. Eller röja och röja vafan, ut och leka med Fredrika Base och Nikke och sen får vi väll se om det blir fler folk som hänkar på och var vi drar. hehe. Jaja, nu måste jag börja kolla runt lite. hejvejs
Hur kommer det sig att jag och Fredrika alltid hamnar på golvet?... hmm.. bra fråga..

..

Egentligen är väll det här ingenting som jag ska sitta och publicera på bloggen, men jag bara måste få skriva av mig lite. Ni får väll blunda om ni inte vill läsa..
Men jag är trött på det här, jag tar emot hur mkt som helst hela tiden och jag börjar tröttna, jag hatar förändringen, jag hatar den jag börjar bli och jag försöker, tro mig jag kämpar för att komma ihåg vem jag faktiskt är, men det är svårt med så mycket som sker. Det är svårt att bara rycka på axlarna när folk lägger hur mycket som helst på mig. Hade jag vetat vad jag gör för fel hela tiden hade jag kunnat ändra på det. Men när folk inte berättar vad det är utan bara blir sura och slutar prata med en. Jag vet faktiskt inte vad jag gör som är så fel. Jag vet att jag har fel och brister men det har alla. Jag är ingen supermänniska, jag är inte perfekt. och jag har aldrig påstått det heller. Men jag måste också få säga till. Jag måste också kunna sätta gränser när jag tycker det räcker. Hur mycket är det begärt egentligen? Jag ber om en enda sak. Vill ni inte ha något med mig att göra, lämna mig då. Jag kan inte tvinga någon att tycka om mig. Jag kan inte tvinga någon att älska mig. Antingen älskar man eller hatar mig. Det är inte upp till mig. Jag är den jag är. Antingen gillar man det eller inte.. Mer än så kan jag faktiskt inte göra. Och jag är väll ledsen om det inte duger, men ta mig fan inte för stundens skull, då klarar jag mig mycket bättre utan er.
Fredrika, jag älskar dig, mest av allt.. Det vet du!

// Ida

Den dagen du slutar bestämma över mig, den dagen ska jag sluta hata dig, Den dagen du släpper mig och låter mig göra vad fan jag vill med vem fan jag vill, den dagen ska jag hälsa på dig igen, den dagen du slutar bestämma över alla dina polare, alla du känner, den dagen kan jag prata med dig, Den dagen du inser att du aldrig mera kommer få bli en del av mitt liv igen, den dagen du fattar att det var du som sumpade det. Den dagen du innser att jag inte vill ha dig och blir bara mer och mer äcklad och irriterad av din äckliga stil. Blir less på att du tror att du är kungen. Du myttar som en jävla ko, du snackar skit om varje jävla kompis du har. Den dagen du står själv den dagen ska jag peka och skratta åt dig, din äckliga jävla snorunge. Du hare pajjat tllräckligt mycket i mitt liv. Du har fått mig att tveka på folk, Du har fått mig att förändras, och jag gillar det inte. Du får skylla dig själv att du står där du gör idag, jag vill inte ha dig, du är bortblåst, borta med vinden, gone. Sluta tro att du är kungen, sluta bestäm över alla, sluta lek så jävla bra, Jag är så jävla trött på dig, stått ut med hur mkt som helst nu, skit, från dig. låt mig vara nu, låt mig fan leva mitt liv, Du äger inte mig. GET OVER IT!


HEJ ELLER NÅTT

sitter här och tjillar galet i en naaaajs stol haha. nej men jag hare rätt tjill asso :D skulle bara säga att jag lever va :D tungt va, ne eller jag venne :D nej hej då!

hej och hej då

Nu sitter jag här och väntar på slutspurten ska fanimej röra på mig nu asso, det är så segt det här..Jag får panik! eller kanske ska vara lite gay och fixa mina naglar, så har jag ngt att göra, nej det orkar jag inte. vafan. Det här är så jävla segt! Nikke visa mig en låt nyss, den e skit bra!


ÄLSKA!


!


LOVE LÅTEN!


husmor á la ida schmidt yeah

Sitter här, i soffan.. ovanligt, ovanligt. haha! men har faktiskt en tvätt på gång, duktiga jag! och inte nog med det, det är hela familjens kläder! TUNG jag e:d hehehe... hihi lite kul när man springer ner till tvättstugan och har pappas mjukisbyxor som jag typ drunknar i på mig, brorsans tröja som e liite stor, hehe ser ut som en liten pundare men de gör väll inget :D

Nu börjar Fredags planerna rulla in, me liiiike!! Ska se om jag kan haffa Berna ikväll också, skulle inte sitta fel;) annars ska jag fanimej leka med mig själv hahha! Nej men jag ska sätta mig med mina jävla engelska och skriva klart den sen har jag fan INGENTING som rest kvar i skolan, yes! fattar hur NICE de här e! Nu har vi vecka 14 imrgn ere15 16 och 17 ska jag berna och linn bo på skolan och leka tsm de kommer bli sjukt jävla nice! :D sen ere vecka 18 och 19 e halv vecka och sen ere inte många veckor kvar till sommarlov ME LIKE!!! och fatta hur snabbt tiden har gått snart e jag fan 17 och går fani tvåan. de här året har gått hur fort som helst! nu ska jag glida ner till tvättstugan, sen ska jag slänga in en "dagens outfit" HAHA!

morsning korsning =)

godmorgon alla glada människor som är vakna, hehe,. vaknade halv nio och jag vill sova! men det gick ju inte så nú sitter jag här, vaken och naken tänkte jag säga, men inte naken bara vaken haha, ska messa lina snart! måste veta hur det ligger till där borta ;) sen vettefan vad jag ska göra idag, har inga som helst planer, jag vill göra ngt som är lovaktigt, typ dra ngnstans, ta med mig berna och linn och tagga från stan ett par dagar, haha nej men jag venne, vi får se vad som händer, har ni ngra planer? eller ideér?.. pösspöss


FÖRBANNAD!

Nu har du fanimej gått över gränsen, låt mig fan vara ifred, lämna mina prylar ifred, get the fuck out of my life, din ååååh snorunge! Tro fuck no att du kan komma tillbaka sen, jag står inte här längre då,dra åt helvete! Du har pajjat alla äckliga chanser som finns i hela jävla universum, din jävla horunge ååååååååååååh blir så aaaaarg

SOVGOTT!

hejsan! kom precis hem, har varit i Tyresö och umgåtts med lite polare, AS nice, men fyfan vad det är segt att ta sig hem, det har tagit mig 1.5 timmar, jävla nattrafik! kan inte tuben å bussarna gå oftare på natten?!?!?! jaja, kunde iaf hurra med att jag hade alldeles för lite kläder på mig, så stod och frös som en galen ko i ca 45 min i väntan på buss och tunnelbana, tummen ner för att frysa! Nu ska jag iaf krypa till kojs, imorgon ska jag försöka ha lov! iaf EN dags lov nu när det faktiskt är lov. Ska bara snacka klart med berry :) pöss!!


heeei

Känner att det är sämst uppdatering här från min sida, och speciellt nu när Fredrika har dragit till Åre.. hehe.. Iaf, jag ska hoppa in i duschen nu, sen ska jag fan platta håret, eller kanske ska lägga på balkongen och sola lite, det skulle inte sitta helt fel heheheh! behöver lite bränna nu, ser ut som en albino, det är inte fint! Får ta med mig fredrika till vh och sola när hon kommer hem! En tripp via solarieöarna sitter aldrig helt fel ;) eller så frågar jag typ någon rolig sak om inte vi ska dra och sola! typ Linda! det skulle inte sitta helt fel! Nej  nu glider jag ut på balkongen! vi hörs!

solen skiner, yeaah

Ligger i soffan och ba känner hur vårkänslorna smyger sig på! Det är strålande solsken ute och värmen börjar komma smygan, klockan är ju bara kvart i elva. Så varmt ere inte riktigt än på våran balkong. Men snart så! Väntar på att Berna ska svara så vi kan ta en prommis med hunden kanske, annars får jag ta den själv, men då funtar jag på att glida till Tyresö och ta vovve med mig dit :) Vi får se när berry svarar :) Sen idag ska jag nog träffa Linda, och sen kanske ngra andra, vi får se :)

Igår, var jag på bio med Berna och Linn, vi såg the bounty hunter eller hur det nu stavas, den var faktiskt riktigt bra! Trodde inte den skulle vara bra trodde det skulle vara en riktigt B film, men den va faktiskt bra! sevärd! sen skulle vi dra hem, nu mera bor ju jag och berna 4 stationer elr var det är, ifrån varandra, så vi tänkte traska till kungsan för å ta tuben därifrån linn tog tuben från tc, synd bara att jag och berna gick fel, men kul hade vi iaf, haha! typiskt oss liksom xD pöss på er!


hejsaan!

Sitter hemma och tjillar, varit och promenixat med vovven och mor min, vi gick till pappas jobb och mm eller huhr 20 minuter mamma, 20 minuter i dina drömmar! Det tog typ en timme! höll på å dö :O as jobbigt, ne men de blev skit varmt efter ett tag! Fast de va en mysig promenad :) sen va vi å handlade nya ridbyxor och ridstövlar till mig :D yeah! Nu ska jag bara sova typ elr ngt, sen ikväll blir det bio med Berna och Linn, mina sötnosar! pösspöss!

tjenare!

Nu sitter jag här igen, alldeles slut, varit i Tyresö och fixat och donat hela dagen efter det att jag lekt klart med grisarna, fy vad duktig jag känner mig, känner att jag behöver en dag PÅSKLOV, men det verkar det inte bli haha, ska traska lite med vovven imorgon, funderar p å om jag ska ta med mig Linn och zack och Berna och ta en stadspromis eller om jag bara ska slappa och typ dö imorgon, vi får se, det skulle vara lite mysigt med en promenix imorgon :) om det är bra väder vill säga annars är det helt meningslöst ju. Nu ska jag krypa till kojs är helt slut! Vi hörs puss på er :)
hej svejs!

Helt stööört


sitter hemma på Kungsholmen nu, har flyttat över i princip allting, fast fortf. sitter jag och undrar när vi ska ta bilen och brumma hem till Tyresö, har liksom inte vant migvid tanken än. Men jag är väll som lilla vovven, lite förvirrad, allting är nytt det doftar olika och allting är nytt. Men om en vecka är väl det här minst lika hemma som tyresö var. Bara det att alla polare får vänja sig vid att det tar ett tag för mig att komma till tyresö haha! Men det är nog ingen fara. Har kört över soffan till MIN lägenheten också så nu är den fett nice, synd bara att man är så sällskapssjuk... hehe,

Just nu, är jag jätte sugen på en ostmacka trots att jag precis kommit in från Restaurang med kusinen och hans familj, de e skumt det där med hur hungrig jag jämnt är.. jävla piller hahaha! Saknar Fredrika fett mycket :( nu ska jag gå å krama min hund, pussiis :)

å to the r to the e

nu e jag i åreeee. vi har internet här. bra grejer det där.

hejsaan!

Tjäännnaaare! Sitter i min säng och blickar ut över mitt rum, de e fortf. lite grejer kvar men de e faktiskt undan plockat det mesta, kläder i lådor osv. duktig jag är! nu väntar jag bara på Lisa :D hihi, hin får hålla mig sällskap där ute när jag fixar så blir mamma glad också :) Det förtjänar hon :) Nu har Fredrika dragit inte alls kul :( Ikväll ska iaf jag sätta skräck i sthlm genom att öhm.. jag venne hahah :D Kanske köra bil eller något annat skojjigt :D kanske träffa göllöngar, men jag vet ej, ska iaf leka med Lisa nu :D

Base och Nikke, här e bilden jag snackar om HAHAHA


åreåreåre

nu åker jag till åre!
hemma igen på lördag, hörs då! PÖSS

/ F

Hejsan :)

Hej gullungar, sitter uppkrupen i min säng nu, kom in för ett litet tag sedan, har varit hemma hos Base med Fredrika och Nikke, vi glodde på film, mys! Sen skulle jag hem, missa bussen, såååå typiskt, men mamma kom och hämta mig. TACK! Så nu sitter jag i min säng och funtar på om jag ska slänga iväg ett sms eller inte, till vem får ni inte veta, hihi. Annars rullar livet. Imorgon ska jag packa ner mitt rum i flyttkartonger så även jag också flyttar, tror jag klänger mig fast lite i huset genom att vara så seg som det bara går att plocka ner alla grejer. Tyresö är ändå Tyresö liksom... Man är liksom uppvuxen här, med polarna, och omgivningen, kan liksom tyresö utan och innan.. Så lite ledsamt är det nog trots allt. Även om vi flyttar till ett nice ställe liksom, men jag känner ingen där, vet fan inte ens vart tuben ligger, vet knappt vad vägen vi flyttar in på heter, det blir liksom en annan grej, men det blir bra ska ni se :) Nu ska jag faktiskt ta och sova, är himelens slut faktiskt.. Vi hörs imorgon sötnosar!Vad ska jag göra när du drar då :( Kommer sakna dig himelens mycket söto, Jag älskar dig, glöm aldrig det!


ööööj

thessan min thessan. promenad till globen, vi sjöng huur mkt som helst på vägen, såg blommor,(!) handlade, fastnade på buttricks, med ett par superballa brillor! sen åkte jag till ida, hämtade jacka och mina skor, hänkade till kungsholmen, deras nya lägenhet va king, balkongen e ett +++++++++++!!!!!! sen hem, sen till base :) mysigt. kommer sakna honom så jäkla mkt. och ida också! och alla ni andra kan väl också få känna er saknade om ni vill! tur att det finns telefoner. (y)

snyggaaaa

juste. kommer hem på lördag. om ni undrar. havefun !! jag ska upp till vintern!'
/ F

GAYfacelook, right now

HEJ DÅÅÅ


updateyeah

påskmiddag igår. massa släkt. base va modig som vågade komma. thessan kom också. sen gick vi till calle, och balla elvira och coola matilda kom dit också. plus han två polare från göteborg&skåne. vi körde poker. och dancebattle, och jag och thessan gjorde lite partytrick. jag och calle också. hahah. och spelade gitarr och allt möjligt. bilder kommer senare. håller på å gör skivor, sen ska jag träffa ida och älskling :) FÖR IMRGN ÅKER JAG TILL ÅRE!!!!!!!!!!!yeahyeahwhoooewhoooew


LIIINIISCH

sitter här med Lina i hennes säng och jämnför solbränna, tyvär så vinner hon men endå.. hehe. Lina sitter och tjatar om hennes jävla Elmia :D hihi,, Vi har sovit, skedat inatt :D mohah! VI kollad på El dorado hahahaha vilken jävla film asso hahaa synd bara att vi somnade 20 min in i filmen men iaf! :D hihi, idag ska jag njuta av solen hänga utanför min dörr och leka med hunden. nej men jag venne vi får se:D nu ska jag dra lina i armen och leka:D  Glad påsk!

knäppo <3  


knas!

Hejsaaaaaan!

Sitter fortf. i soffan tro det eller ej. Men väntar på att Lina ska komma hem så jag kan få gotta mig i alla smarriga detaljer hon har att berätta för mig om idag! härligt säger jag bara! suttit i bil en hel del idag, och bättre och bättre går det.. hmm.. oväntat xD.. Nu sitter jag och kolllar på djurincidenter, fett sjukt en val fastnar i ett hajnät som väger 500 kg och den har dragit på det flera dagar och sen kommer räddningstjänsten för att rädda valen så drar den med sig hela jävla båten under vattnet.. scary! nej nu blev det för spännande! Puss på er

hejsan hoppsan

TJINGELING!

Sitter hemma i soffan och  degar lite, har precis kollat på en film som heter Gracie, den va skiiit söt :') handlade om en tjej som ville platsa i killlaget i fotboll och hon fick kämpa som en liten gris för att komma med, en stark rekomendation, förövrigt har jag kört bilen fram och tillbaka till kungsholmen, nya lägenheten ni veet. Den e skit fin! AS NICE liksom :D funderar på om jag ska ut på en sprigrunda eller inte. är taggad som fan på å träna, men vette fan om jag pallar just nu asso haha! PÖSS


hehe I love uuuuu


fredrikuuuuus idas fikuus

vad är det för fel på mig!? vaknade halv jeavla 7 idag. och va kind of pigg som en mört! inte okej. kollade iaf klart på hannah montana the movie. haha tönt. så jeavla skönt att jag är klar med samhällen och lämnat in den!!! GAAAAH. skön känsla, skön känsla. har börjat på mitt tal i svenskan också. funny'

Ere bara jag som har Jason Derulo fnatt?

 Whatcha say

 In my head

              The Sky's the limit

 What if

Några Derulo låtar, tycker han e såå bra :o


håll käften

HEJSAN HOPPSAN vare ngn som sa ngt ellleeer :D

Jag har precis kommit hem och käkat 4 mackor med ost på, så nu kommer jag ligga och vrida och vända på mig i magsmärtor hela natten. heheh fail.. men men. Imorgon ska jag fan bara glida på att det är lov, ska sova en evighet. Någondag på lovet ska jag haffa Lisa och Gymma också, de e NICE! Men u neve know. Iaf. JAg är trött så jag ska typ sova nu!

I was like :O and then you came like, :P and then everybody get like :D


HAHA


GLAD PÅÅÅÅÅÅÅSK!!!!!

vi va påskkärringar i skolan idag. sa gladåpsk till alla. VI GJORDE FOLK JÄTTEGLADA!


plugget, a la berna och linn

sitter på engelska lektion med berna och linn, vi e klara med solid ground, våran ur roligaaaa bok hahahah xD ska göra klart en sista sak, sen har viidrott och sen fan har vi påsklov så jävla lovely! får se om jag hinner träffa göllungen idag också, det hoppas vi :)


och jag HATAR  den här dagen, ingen tror på mig med seriösa grejer :(


hihi älskar dig gumman! i alla lägen :) + linn ofc :) <3


blä

jag gillar inte första april..


lykke li

jag tänkte på en sak.... den där låten med lykke li.. "until we bleed", alltså. om man tänker det på mitt sätt. missförstå å rätt sätt. "love until we bleed", det e ju ganska.... äckligt? har iofs inte lyssnat på resten av texten.. så den kanske handlar om det. men ändå, vafan. hahahah! vene om ni fattar va jag menar. men.. aa
det va väl deeeeet. ska till skolan nu!

rubrik är bara skit / F

hahha inlägget jag skrev igår.... kaaanske misssförstods lite. typ sådär. ALLA missförstod. tänker inte ens förklara mig för ni får skylla er själva! HAHAHHAHHA! base följde iaf med mig till stallet igår! hur gulligt!?!??! hade lady och hoppade. bitterfitta hon e. sparka in mig i väggen och grejer. blev skitarg på henne och sparka tillbaka. då blev hon jätteförvånad. hahaha. inte ens rädd för den där hästen. sparkar hon, sparkar jag, biter hon, biter jag. såereeeeee. men fin å rida.. det e hon :)

ILU, även fast du inte svarar på sms!

RSS 2.0