Fyra sanningar om Ida!

Fyra sanningar du inte visste om mig!

Jag Är musikberoende!
Jag har med mig musik ÖVERALLT! Jag menar när jag duschar, när jag går på toa, när jag sover, när jag åker bil, när jag går, när jag åker buss/tåg osv, när jag sitter på lektion, när jag pratar i telefon. Ni fattar, jag är HELT beroende av musik, jag kan liksom lyssna på musik och samtidigt kolla på TV:n haha.

Jag är fundersam till allt!
Och nu menar jag allvar! haha jag kan sitta och fundera på om jag köpte rätt sorts färg på tröjan flera dagar. Eller om jag gör rätt sak en kväll, eller som den där personen går att lita på, om det där går att göra om det där fungerar och hit och dit. Jag funderar mycket men jag ångrar mig sällan.

Jag är extremt långsint men förlåter på två röda!
Det där är sjukt, Jag kan ha en sak gnagandes på huvudet flera månader men jag kan förlåta på ett kick. Jag tycker inte om bråk och jag hatar att vara ovänner. Så jag förlåter sen går jag runt själv istället och är små mulen för saker. Men jag är hellre vän med folk för då blir jag go och glad än ovänner och blir sur och hit och dit. Mitt humör är rätt stabilt. haha! Jag såras hellre än sårar. men jag kan ha saker som "ha igen" flera mååååånader bara för att liksom.. skumt det där!

Jag Älskar Egobilder!
HAHA! jag tror inte fjortistiden är över helt än asso, haha, När jag har tråkigt så fixar jag iordning mig själv och tar kort av alla dessa möjliga slag haha! Oj vad fel det där lät haha! Jag tycker det är stört kul haha! majoriteten av alla bilder på min dator är på mig! haha vad säger det egentligen? att jag är en liten egoist? hahah det är jag inte men jag vet inte det är något kul med just kameror haha!


haha! Ida i ett nötskal!


Kommentarer
Postat av: faster Karin

Om du slutar vara fjortis innan jag kommer hem så slår jag dig!! xD

Du kommer alltid vara min egen lilla fjortis!! ;)

Puss! <3

2010-01-10 @ 06:35:01
URL: http://karinikanada.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0