WAAAAAAAAAAH! / Ida

Jag känner mig urfunktion just nu. Jag håller på och försöker få ihop en grymt bra affärsidé med en grymt bra budget. LYCKA TILL! Speciellt när jag är världens keffaste på att hålla på med sådant här. Men, jag försöker och tänker och försöker få ihop det. På tal om ingenting måste jag åka till skolan också och lämna in en bok, Det här suger. När fan ska jag hinna det då? Jag hade värsta bloggtorkan, nu vet jag inte vilket jag ska välja att snacka om. haha. Imorgon ska jag sätta mig ner när jag har tid och tänka igenom min sjukt braiga affärsidé ;) Watch out here I come ( Jag vet att det kan vara en fördel att kunna engelska men det kan inte jag hihi)

Hur som, imorgon har jag värsta grejerna att göra. Fast det ska bli galet skönt.
Först ska jag jobba imorgon, börjar halv åtta och slutar runt två, då ska jag direkt till stallet och rida ut med Agnes och Sandra, mysiiigt! Sen ska jag hem, duscha, ta det lugnt ett tag, sen ska jag dra på bio, skiter i om jag får gå själv för jag ska iaf gå och kolla på bio, Eller dra på fest, vi får se. nej men jag är sugen på bio :)


Jag ville bara hälsa resten av världen att nu ska jag sätta igång och visa omvärlden att jag faktiskt tycker om er. Jag tycker om er, ibland. haha jag har varit på så dåligt humör att jag nästan känner mig elak. Förlåt världen! Nu ska jag skärpa mig, jag är bara så galet stressad! PUSS!
SnyggIda HAHA not!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0