NUSÅÅÅÅÅÅ

i'm ready!

HÄR ÄR MIN NYA BLOGGGGGGGGGGGGG!
bäst för er att ni följer med mig till den! och bättre på att uppdatera ska jag bli också!

/ fredrika

BLOGGBYTE ASAP

håller också på å skaffa en egen blogg nu :) kommer ut med adressen när den e redo :) headern görs iaf av min kära vän johanna! big thanks to her!

me and matilduuuuuuuus, en bild jag inte ens visste fanns haha!

Ida tar farväl och säger hej på nytt

Nu kör vi på egen blogg, sorry fredrika (aa) men jag har ingen blogglust annars hehehe
Http://AxelinaSchmidt.blogg.se

dansdansdans

plus partaj

shopping!

gårdagen = fredag, bestod av en ruskigt kort skoldag. 9-12, asskönt. gick sedan och åt lunch med mami och robert för att sedan röra mig mot stan. mötte upp älsklingen och vi shoppade! han köpte grejer för över 2000 spänn o.O han gick lös asså ! jag köpte ett par jeans, en urgullig tshirt och en myspys stickad tröja! u wanna seeeee?

tshirteeen'

MYYYSIIIG VAAAAA!??!?!!??!?!

pics by florijaaan

hemma från skolan idag. skönt. det behövdes. vaknade imorse och kände verkligen inte för att gå till skolan! var så jäklans trött efter helgen, så åkte hem till mamma och sov. så himla skönt. tror jag hade sömnbrist. men det e helt okej med tanke på vilken helg det har varit! så himla härligt å träffa alla underbara människor igen. kommer dit och möts bara av massa leénden och ett feting kramkalas! det kan inte bli bättre!


lördag!

jag tycker ni är väldigt dåliga på å kommentera! men vi e rätt dåliga på å blogga också, kanske har med det å göra? kom iaf nyss ut ur dushen. ska hem till pojken min och kolla på film med hans familj. mysigt. behövs efter gårdagen kan jag nog säga.

"när dagarna känns långa, då tänker jag på dig.
De timmarna är många, som jag önskar du var här hos mig"

kändis på staan

om ni kanske kommer ihåg det så när moa var här under sommarlovet fastnade vi jäklans mycke för skärgårdsdoktorn. vi kollade avsnitt efter avsnitt efter avsnitt. kunde sitta i typ en hel dag och ba men bara eeett avsnitt till! ett till! nej men bara ett till! typ. så idagnär jag var på g hem från gårdagens festligheter (skitsliten och stank säkert) så ser jag en tjej jag känner igen på tvärbaneperrongen i gullmars. jag granskar henne i några sekunder eftersom hon står å snackar med en snubbe. så börjar hon skratta. då såg jag direkt. VILMAAAAAAAAAAAAAAA!! lille tjejen från skärgårdsdoktorn som har gått å blivit vuxen! alltså ebba hultkvist! balllttt ju

tycker iaf serien är supermysig!

skolmat = BLÄ

tjänna tjäännaa. slutade 12 idag. superskönt på en fredag ju! med tanke på att vi slutar rätt så sent resten av dagarna. och vi kommer ha sånna här fredagar hela terminen! så nu sitter jag iaf hemma och väntar på att vi ska till "jimmy's" å käka lunch. lyxlunch jämfört med vare va i skolan idag. men ännu värre var det igår. lasange. den va nästan slut, och jag ville ju inte ha några hårda äckliga kanter, så jag grävde lite av det som fanns kvar i mitten. så kollade jag på min tallrik. det såg verkligen ut som hundmat! ni ska vara lite happy att jag inte tog kort. det slutade med mackor istället. ehe.

skolmaten i förra skolan kanske inte heller var en hit...

RSS 2.0